HARPP u Srbiji

Američko tajno oružje u Barajevu - temperatura na Balkanu do 60 stupnjeva | New World Order | Croatia

Što milite o ovome?
Kod nas dugooo nije bilo kiše, slučajnost?

Ma nema dvojbe. Sigurno je to. Te neke “ektomanetne zrake”, kako li se to zove, ha?

Zašto nema ni jedne slike tog antenskog sistema iz Barajeva? Nijedan novinar da ne slika, da kako da ne :smiley: A koliko sma ja upucen u Barajevu se nalazi samo antena od RRA.

neka stave manju antenu, pa neka im se isuši cijela zemlja crkli dabogda

Očito promašaj.

Nemojte lupati vise,ako su nasi novinari toliko glupi,pa predstavljaju slike sa Grenlanda kao njivu u Barajevu onda ne znam sta da kazem.
Istina je da postoji sam 1(jedna) antena na njivi u Barajevu,od istog tog univerziteta koji postavlja te antene na Grenlandu,a to je inace antena koja meri temperaturu,pritisak i salje direktno njima.Svi novinari su posecivali sajt Stenford univerziteta gde je greskom oznaceno Barajevo,i kao tu se nalazi 1000 antena.
Nasi novinari nikada nisu slikali,samo su pisali o tome.
Inace nedavno sam se uverio da stvarno nemamo dobrog novinara.
Jedan moj prijatelj ima sajt koji se bavi laznim vestima,kao njuz.net
I BLIC novine objavile njegov tekst(Decko ukrao kamen iz Akropolja da bi kiselio kupus) smatrajuci da je istinit,zatim posle 2 sata ta vest je stajala na svim portalima.Eto toliko. :slight_smile:

http://www.surfvic.com/rusi-ce-unistiti-svijet/

Kako Americki ako je Harpp ruski… A i kako to da bi rusi napali svoje prijatelje srbe…

Zanima me, ali jednostavno nisam uspio shvatiti kako kucka um koji ima volje i angažmana sa zanimanjem pročitati tekst na nekakvoj new-age, pseudo-bullshit stranici, ali istovremeno nema znatiželje pročitati što o istoj stvari piše na Wikipediji i drugim stranicama. Kada se za nešto zainteresiram ja jednostavno moram isčačkati što više mogu o toj stvari. Nije to nikakav trud - jednostavno te mašta i radoznalost povuku. Načitao sam se i “alternativnih” i pseudo- i popularno-znanstvenih i novinsko-žutih i znanstvenih tekstova o većini stvari koje more prosječnog “internetdžliju”, od UFO-a do smakova svjetova. Još uvijek se vratim na onaj “izvještaj” američkih astronauta koji su u sklopu razmjene s malim sivima posjetili njihov planet - čisti biser od teksta, uzbudljiv i napet.

Za one koje to veseli, na “Chemtrail” Aircraft Photos - Contrail Science » Contrail Science ima puno zanimljivih fotki koje idu zgodno sa svakakvim pričama o sušama, poplavama, zemljotresima, padom BDP-a, lošim ocjenama u školi…

Danas su nam Amerikanci dali kišu, pa bih molio one koji se razumiju u HARPPove i slično da im prenesu poruku.

Zahvaljujemo se na kiši, ali bilo bi lijepo da idući put malo bolje rasporedite padaline.
Na području grada Zadra palo je previše kiše u kratko vrijeme (bio tamo za najžešćeg potopa), za izvan grada malo ili ništa.
Bili bi zahvalni da bolje naštimate antenu za zadarski kraj kako bi iduća kiša bila jednoličnije raspodijeljena.
Pozdrav od NATO saveznika.

[quote=“mestro67”]Američko tajno oružje u Barajevu - temperatura na Balkanu do 60 stupnjeva | New World Order | Croatia

Što milite o ovome?
Kod nas dugooo nije bilo kiše, slučajnost?[/quote]

Volim ubit vrijeme uz teorije zavjere, da se tu dobro i raspravit i nasmijat (UFO, religije, Ameri na mjesecu, itd) ali na ovakve gluposti stvarno ne trošim vrijeme (i kreacioniste) :stuck_out_tongue:

Dobro ovaj tekst je malo van razuma, ali HARPP uistinu postoji. Davno su ameri radili testiranja na Aljasci dugi niz godina i onda najednom vise nema ni rijeci o tome… no navodno su rusi dosli u posjed te tehnologije, pa na onom linku kojem vidite gdje je ministar obrane malo previse popio govori o HARPP-u (no ne naziva ga tako, nego samo prica kako mogu razorit svijet s tsunamijima, potresima i tako dalje). Istina da je popio i vidno je uzrujan ali da nema mozda nesto i istine u tome?

Mozda taj HARPP jos ne radi akk treba, ali mozda ce stvarno ubuducnosti to biti oruzje.

Sto posto to: još ne radi baš najbolje, ali uskoro će biti oružje. To znaš odmah po tome što ima antene i koristi elektromagnetske valove. A i onaj link je super. Zapravo, Amerikanci se jesu spustili na Mjesec da bi postavili HAARP antene i tamo. No, ono spuštanje koje je bilo emitirano na TV-u je bilo lažno i snimljeno u studiju kao kamuflaža. Dokaz da je to moguće je u tome što nitko nije dokazao da nije tako, zar ne?

tsereg

Ameri su bili na mjesecu i snimka je autentična, o ovome bi se dalo dobro raspravit ali ne ovdje. Ja sam uvjeren da svako razuman i onaj koji zna sagledat materijale i dokaze ne može reći drugačije, ameri su na mjesecu ostavili i artefakte (ogledalo, lunarni modul i druge) koji se vide sa Zemlje. A i CCCP je sve budno promatrao, a to je samo kap u moru sitnica o tome… :slight_smile:

LINK

Nema šanse, Uber. HAARP koristi elektromagnetske valove i svi znaju da je to oružje. I ogledalo na Mjesecu zapravo reflektira zračenje HAARP-a na bilo koju točku na Zemlji. Što misliš da je slučajno da su isti mjesec bile najveće suše i dva puna puni mjesec? Istina je, zato što nitko nije dokazao da nije.

I Amerikanci nisu bili na Mjesecu zato što nitko nije dokazao da nije da nisu.

Ja sam malo skeptičan oko svih zavjera ali me uvijek začudi nekakve činjenice koje je nemoguće objasniti.

Ovo za spuštanje na mjesec je isto upitno.
prvi put i zadnji put je čovjek tamo bio '69. zar je tehnologija toliko malo napredovala da je nemoguće opet poslati čovjeka?

HARPP/chemtrails

danas u Kölnu isto nebo slikano s dva različita kraja grada slika 1. i 2.

ako se ima osjecaj ili se zivi u okruzenju koje kontinuirano ima suparnike
u nadi skrivanja svojeg bilo cega onda bilo koja varijacija ili odstupanje
od zamisljene stvarnosti, obzirom da nema realne, se moze tumaciti kao
akcija protiv od strane neprijatelja

[quote=“mestro67”]J
prvi put i zadnji put je čovjek tamo bio '69. zar je tehnologija toliko malo napredovala da je nemoguće opet poslati čovjeka?
[/quote]

Apollo 17, šesto spuštanje na Mjesec, od 11. do 14.12.1972.
Više nisu išli na Mjesec jer je tamo prejak vjetar pa im odnese zastavu.

[quote=“gambo”]Više nisu išli na Mjesec jer je tamo prejak vjetar pa im odnese zastavu.[/quote]:doki:

[quote=“mestro67”]Ja sam malo skeptičan oko svih zavjera ali me uvijek začudi nekakve činjenice koje je nemoguće objasniti.[/quote]I onda navedeš niz činjenica koje je savršeno moguće objasniti. Nije da njih nije moguće objasniti, već je to što ti ne želiš takvu stvarnost. Tj. ono što je Nino napisao.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja