HBO GO EU Kodi add-on

Ako nekome treba HBO GO addon za Kodi (potrebna je uredna HBO Go pretplata direktna ili preko providera):

SLUZBENA TEMA: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=339798

VIDEO:

Nije li lakse 16x instalirati HBO GO aplikaciju? Ili Gledati preko browsera?

EDIT: joined 14 mins ago… Tek sad videh da je post tu zbog backlinka i promocije… Ribolovac se upecao…

Dobro prije engo oept moderatori dodju i brzo cim prije ga banaju, mozda da netko on ili tkos e razumije sto sad to znaci, imam kodi ali bogte nemogu nista gledati…

Jel bi mi to pomoglo i sta je u biti to?

I jel to besplatno?

“potrebna je uredna HBO Go pretplata direktna ili preko providera”

Rekao bi da nije besplatno… A kaj bi uopće htio gledati? TV programe ili filmove i serije?

Ma nista negledam nego imam taj Kodi na androidu i nista nemogu gledat. A cujem da svi ensto gledaju… Stavio bi ukucanima nek gledaju nesto, bilo sto…

Trebaš instalirati dodatke ovisno o tomu kaj bi gledao. Upišeš na youtube “kodi movie addons” pa ti izbaci kak instalirati dodatke za gledanje filmova, iako ti je možda jednostavnije samo instalirati popcorn time aplikaciju :smiley:

@Jeronimo034 Je 16x lakše je, ali neka svatko gleda kako mu paše, na uređaju kao što je Rpi, Odroid, i slično sa LibreElec ili CoreElec, OSMC, itd… nema browsera ni službene aplikacije. Kvalitet playback-a je inferioran u browseru.
Nekim ljudima je jednostavno interface službene aplikacije katastrofa za koristit na TV-u, i nema automatski refresh rate switching za usklađenje sa framerate-om, što nije baš idealno i fluidno za gledanje na velikom TV-u (nekome smeta više nekome manje). Poanta je integracija sa Kodi-em za korisnike koji ga več koriste i žele sve na jednom mijestu i traže način da gledaju Hbo Go kroz Kodi (sa svim benefitima koje Kodi vec pruža sam po sebi), za korisnike koji imaju svoj custom media center baziran na Kodi. Napravio sam za sebe pa jednostavno dijelim i sa drugima koji možda imaju iste potrebe.

A s obzirom da nemam apsolutno nikakve koristi od ovog ne vidim što točno promoviram, što se mene tiče ako se smatra da tema nije korisna može bit izbrisana ja nis ne gubim ni dobivam time.

Ovo nije piratski add-on, tako da je kako je navedeno gore potrebno imat uredan hbo go account, isto kao i sa Netflix add-on za Kodi, Amazon add-on za Kodi itd…

@dadaas Kodi je media center aplikacija za organizirat i gledat svoj video i audio sadržaj. Primarno namjenjen za veliki TV. Kodi nije pružatelj sadržaja i Kodi ne sadrži nikakv sadržaj sam po sebi. Kodi je ektensibilan i moguče je pisat vlastite add-onove za isti, kao i instalairat postoječe add-on-ove. Ima veliki broj službenih i neslužbenih legalnih add-on-va za pristup raznom legalnom sadržaju. (https://kodi.tv/)

Postoje i piratski add-onovi kao i na svemu, al u to ne ulazim, i molim da se isti ne spominju na ovoj temi.