HELP: Povezivanje Ebay shop-a i web sajta

Pozdrav forumaši. Jedan moj prijatelj otvara radnju za online prodaju obuće te mu je trebao template za ebay shop kojeg sam bez problema uradio.
Sada mu trebam napraviti webshop koji ce se povezati sa ebayom da vuče postove njegov jedan prijatelj koji to vec ima sve napravljeno spominje JTL Wawi software koji vuče postove… Ja sa tim do saada se nikada nisam susretao te da li je neko upućen u to od vas ?
Trazio sam po netu i nigdje nisam našao da taj software radi na Wordpressu ali ipak moze na magento se spojiti :smiley:
Sada me interesuje koliko vi znate baratati sa tim JTL Wawi jer fakat ne znam o njemu ništa :smiley:

https://www.jtl-software.de/
To ti je to. Inače su u Njemačkoj na dobrom glasu. S njima još nisam ništa radio tako da ti nebih mogao konkretnije pomoći, ali ako ti je rekao da mu to spojiš onda bi morao dobiti i dokumentaciju uz to i tamo bi trebalo sve pisati.

U biti se tu radi o jednom programu za vođenje skladišta koji objedinjuje podatke sa više različitih strana te na taj način centralizira vođenje skladišta, narudžbi, pošiljaka i sve što ide uz to. Inače vrlo kompleksna tema i nije ju baš jednostavno svladati na brzinu.

Koliko mi se čini nećeš imati sreće sa jtl-wavi i WPom, a čisto zato jer je to namijenjeno ozbiljnim e-commerce platformama i biznisima.

Upravo tako :slight_smile:
Tačno je sve što si naveo :slight_smile:
Našao sam čak podatak da ne ide sa wpom vec samo sa poznatijim e-commerce platformama magento prestashop i ti :slight_smile:
Kako sam skuzio artikli se ubacuju u taj JTL Wawi i on salje na ebay shop artikle i u web sajt…
Valjda će naići neko ko se susretao sa time :smiley:

Ima li neko kakvih informacija ?

A kakve ti informacije trebaju? JTL I WordPress ne možeš povezati, odnosno možeš ali to je posao od par tisuća €, pitanje da li mu se isplati. Ili ako se već hoće time ozbiljno baviti savjetuj mu da se odmaknite od smiješnog WordPressa i za takve stvari upogoni pravu e-commerce platformu, magento, oxid, shopware, opencart itd.

Uredu znam da ne moze sa wp ne podrzava vec me interesuje sada magento kako instalirati jedno na drugo u pm nek ide… -.-’ cijeli dan sam na netu jos nista nisam nasao

Pa jel iimate tamo račun na JTL portalu, ako nemate račun ionako nećete moći ništa napraviti, pa onda kad budete imali račun tamo ćete i dobiti upute kako JTL Wavi povezati sa magento platformom.

Ili se ti uopće nisi maknuo od instalacije od magenta?

Ma na JTL-u sam se prijavio i dobio demo server i domen gdje da uploadam kako mi kazu svoj “template” al kako sam ja gledao nemam ga gdje uploadovati :smiley:
Glup CMS do bola…