Honorarno: Pišem članke, opise igrica, dodajem sadržaj, itd

Ho-Ho-Ho, stiže Božićno doba, ja imam nešto više vremena i svaka kuna je dobrodošla. :slight_smile: Ukoliko tražite nekog za bilo kakav honorarni posao može me kontaktirat u inbox za dogovor.

Primjeri honorarnih poslova koje obavljam:

  • Pisanje unikatnih članaka za vaš sajt (tematika nije bitna, prednost sport i tehnologija).
  • Dodavanje flash igrica na postojeći web site (ili izrada novog WP sajta s igricama i unikatnim opisima i HQ thumbovima)
  • Dodavanje bilo kakvog drugog sadržaja na sajt (npr. video klipove, slike i ostalo).
  • Izrada web sajta (u Joomla CMS-u) ili Arcade sajta (znači sajt s igricama).
  • Vođenje službenih i neslužbenih Facebook, Twitter, Google+, itd. prema dogovorenim uvjetima.

To je samo dio honorarnih poslova koje radim i koje sam već radio za druge članove. A radio sam i mnoge druge koje tu nisam naveo, a vi mi možete poslat upit za posao za kojeg tražite honorarca i rado ću odgovorit.

Mnogo pozitivnih reputacija o mojem radu možete pronaći u temi “Dobri i loši trgovci na WM forumu”. Veselim se novim poslovima, zatrpajte me ponudama!

1 Like

Javi nam se …

BUMP

Otvorilo se vremena nakon selidbe čak mogu reć napretek. Neki poslovi su mi zbog selidbe propali zbog čega se ispričavam tim ljudima, ako se odluče obnoviti suradnju neka se jave na pm.

Znači trenutno živim u drugoj državi (privremeno, par mjeseci vjerovatno), a to znači stvarno puno vremena jer ne planiram se adaptirat na novo okruženje već sadašnje stanje iskoristit za zaradu na internetu (čitaj: po cijele dane visit za kompom). Znači zanimaju me i veći poslovi i manji, svakako se javite za dogovor.

Živjeli, ugodne blagdane želim!

BUMP

Neki poslovi su dogovoreni, nešto je već i odrađeno, sve u svemu imam još slobodnog vremena pa mi možete zatrpat inbox. Onak, pošteno, rođendanski, da ne znam šta ću sa svim tim ponudama :wink:

BUMP

Odrađeni neki poslovi (dodavanje igrica, linkanje po forumima, pisanje tekstova,…), ponovno vremena imam pa se nadam novim poslovima.

Molim da se javljaju samo oni koje stvarno zanima moja usluga, jer pisanje ponuda i pregovori s nekim članovima traju beskonačno, a nikad ništa od suradnje. Nemojte trošit moje i svoje vrijeme.

bok,

možeš mi javiti cijene za pisanje članaka. broj riječi i koja je cijena.

hvala

Javi cijene za pisanje članaka.

Lp

Ako je nekom potreban pisac za clanke, moja cena je 2 evra za 400 reci.

Poslao sam odgovor gotovo svima koji su se javili, neki će dobit odgovor / poruku ubrzo. Hvala svima na interesu i ponudama, siguran sam da će neke suradnje urodit plodom.

PS Ako neko želi ponudit svoju uslugu može to napravit otvaranjem svoje teme kako to rade svi na ovom forumu, nema potrebe da se javljate u ovu.

1 Like