Hostable 0,99 $ 3yr

Mislim da ovo i nije neka reklama pa sam zato postavio, ako admin misli drugačije neka obriše.

Hosting na 3 godine placa se samo setup 0,99$

Unlimited Website Space & Traffic
Unlimited Email Accounts
Unlimited Web Domain Name Hosting
Unlimited MySQL Databases
Unlimited Websites
No Ads on Your Website
FREE US Based Support
FREE Website Builder
FREE Online Store

hostable.com

Ja sam uzeo prije par dana, platio paypal-om, za sada sve ok.
Ako netko ima iskustva sa njima ne bi bilo loše da napiše.

hm zanimljivo

Bježite od toga k’o od kuge.
Osim što stvari obično vrijede koliko i koštaju (ili manje), što im je homepage prazna stranica (bar trenutno), besplatni hostovi kao magnet privače warez, hacker-e i black hat-ere svih vrsta, oblika i boja. To se pak ne sviđa Google-u (bad neighborhood), pa će vaše stranice hostane na besplatnom hostu rangirati jako loše, ili nikako.

Ja sam svoju lekciju naučio kod 000webhost.com. Iako je hosting bio sasvim OK, čak su mi besplatno hostali WP blog, što je rijetkost, Google-u je trebalo neobično mnogo vremena da uopće indeksira moj blog, iako sam ga bookmarkirao itd. O rangiranju da i ne govorim… Dosjetivši se jadu, prebacio sam domenu i blog na (iako jeftin,) plaćeni hosting i u roku 3 dana moj se blog našao na 1. strani Google rezultata za moju ciljanu frazu. Toliko o besplatnom hostingu.

Po meni, stvar ima smisla samo ako nemate ambicija da vaše stranice budu dobro rangirane na Googlu. Ako takve ambicije imate (što bi bilo prirodno), a (još) ne želite plaćati hosting, mnogo je bolje rješenje korištenje besplatnih blogova i Web 2.0 mjesta: Wordpress.com, blogger, squidoo, hubpages, sites.google.com, Yola, wetpaint i još milion drugih. Osim što su besplatni, popularni i (uglavnom) laki za korištenje, dodatna je prednost što ih Google jako voli i dobro rangira.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja