Hosting Renewal ili seljenje? Pros and Cons

Isteklo mi je 3 godine po promo cijeni na Inmotion Hostingu. Sad trebam da platim regularnu cijenu za sljedece 3 godine. Istovremeno sam uzela novi Hosting na BF ponudama kod nekog drugog, i nekako opcija seljenja mi se sama nudi, jer je dosta jeftinije. A ne znam sta me sve ceka od zapetljancija ako bih se selila.

Kako vi to radite, seljenje ili placanje po regularnoj cijeni kod starog hostinga ( s kojim sam u principu zadovoljna)?

Ja ne bi neki bitniji sajt selio ako sam zadovoljan hostingom. Ako nema falinki sto mjenjati moj je moto. Ukoliko nemas popusta i hosting ti istice uvijek kontaktiraj podrsku i trazi popust i slobodno spomeni da imas mnogo jeftiniji. Ja dje god sam pitao i kad god dali su mi popust. A nekad sam bas dobro raspolozen za ciganisanje pa izvucem veci popust od onog koji oni na prvu daju. Uvijek djecu spominjem i da necu imati za mlijeka ako im platim tu cijenu koju traze.

4 Likeova

:+1:
Nije mi palo na pamet da ih pitam za popust, ali ako pali, eto to cu uraditi. Posto ne bih se selila, sve radi kako treba

Nemoj da te pokoleba ako na prvu kazu da nema popusta. Samo slabici odustaju na prvu. Moraju moc dat popust

1 Like

Ako si zadovoljna ne vidim razlog za seliti sajtove, osim ako je baš velika razlika u cijeni a određeni sajtovi ne donose neku posebnu zaradu pa da se gleda da se uštedi…

Možda nije loša opcija svake 2-3 godine uzeti hosting na tim akcijama pa onda tako seliti sajtove od jednih do drugih. :smiley: Mada mislim da je to smor dok se prebaci, pregleda jel sve OK, gubljenje vremena…

1 Like

Cesto se desi propust tokom seljenja sajta, isto zna da bude nekad i pad pozicija nakon seljenja. Tako da ja ne bih selio. Hvala Bogu sajtovi ti zaradjuju sasvim solidno i vrede podosta da bi za par desetina dolara rizikovala neki kurslus.
Moja filozofija je da gde postavim sajt ne diram, sem ako je neka nuzda. A koliko vidim ovde nije nuzda, tako da ne cackaj mecku :slight_smile:

1 Like

Hvala momci. Poslala sam upravo mejl, pitala moze li popust (nisam djecu pominjala u prvom krugu :smiley:). Pa ako upali, ok, ako ne, necu seliti. Taman na tom novom da podignem jedno 5 sajtova i sve supi.

ma da djeca i mlijeko su uz tužne emotikone teška artiljerija koja se izvlači na kraju. nekad možeš i da se praviš uvrijeđena, uporediš cijene sa nekim drugim hostinzima, da kažeš da si napisala revju neki na forumu za njih i nahvalila ih (linkuješ ovdje neku dugačku temu), a oni ti vraćaju sa uvredljivih 40% popusta, da spomeneš da su svima tek prije koji dan za blek frajdej davali popuste, a tebi vjernoj korsnici sad ne daju. poslije par mejlova ovi na nižim slojevima saporta koji možda nemaju ovlaštenje za davanje popusta te moraju prebaciti na viši nivo. ovim na višem nivou se više isplate da ti daju popust no da im uzimaš vrijeme.

2 Likeova

:smile:
Vec odgovorili. 65$ popust

Slobodno se osjećaj ko na pijaci. Koji hosting njihov koristiš? Kolika je trenutna cijena?

Naravno da će da daju popust. Đe sam ja u tih 65$

1 Like

Aaaahahaha. Ovo postaje zanimljivo. Hajd odgovoricu im, cjenjkacu se jos. Da vjezbam malo. Al i ovih 65 je ok

Čuš ok? Ne možeš sa tim stavom u cjenjkanje ulazit.

258 dolara najbolja ponuda? pitaj ih da li su ozbiljni ili se šale?

za 2 minuta si zaradila 65 dolara, i to je ok, ali sve preko je slatko ko med.

2 Likeova

jesi uspjela još sniziti cijenu?

E ja besramno trazila jos 75 usd popusta, linkovala na forum ovdje (satro review :smiley:), kao super su ali i drugi su super, u tom fazonu. I javili su se juce, nisu odbili nego proslijedili na “loyalty team”, sta god to znacilo… Pa sad da vidim sta ce ti drugi da kazu.
Sad kad neko dodje ovdje i prevede ovaj topic, bice ne damo vise ni onih 65$.

pa to je onaj drugi stepen gdje mogu dati još veći popust. ovi sa prvog stepena saporta mogu dati popust taj 65 i daju svima ko ih pita. ovo loyalty tim je ko onaj vic sa kokoškama što trče krugove. pa čisto da se ne pročuje. inače koliko samo ljudi bace pare zbog par mejlova.

inače imotion hosting je dobar ali je baš baš skup. Sooo pricey eo im da ne moraju prevodit.

Šta plaćaš za tu cijenu?

Zašto ne uzmeš nešto od mydataknox.hr? Daju VPS sa 100 GB prostora za 10 eura mjesečno:

https://my.mydataknox.com/cart.php?a=confproduct&i=0

Samo da javim, da ne daju veci popust. A da sam za onaj odobreni popust izvela drugaricu na veceru. Rekoh joj, ovo jedan s foruma casti :smiley:

3 Likeova

Jel bolji od sitegrounda? :smiley:

Ali da mu linkujes stranicu na instagramu i fb :slight_smile:

Uf sto bi se ovajdio od mog FB i Instagrama , hehe. Linkovacu mu stranicu na challenge, kad pobijedim :wink: