Hosting za file sharing

Evo za pocetak samo da pohvalim ovu stranicu, vrlo cesto mi google izbaci sadrzaj sa ove stranice među prve rezultate,tako da sve pohvale.

E sad me zanima vasa iskustva sa nekim web hostingom koji ne zabranjuje stranicu koja bi sluzila za skidanje sadrzaja direktno sa servera na kojemu je stranica.

Provjeravao sam ove velike web hosing kompanije tipa justhost, host gator no u njihovim “Terms&Conditions” stoji : Zabranjeno: “Participate in any file-sharing/peer-to-peer activities”

Ispricavam se ako je ova tema vec bila, nisam uspio naci sa pretraznikom slicnu temu.

Nemaš kaj. Kolko para, tolko muzike. Najbolja praksa je uzeti servere vani gdje su puno jeftiniji nego kod nas i linkati sa sajta na te servere.

Pravo je pitanje isplati li ti se.

Znaci u biti po principu uzmem premium acc na upload&download npr. “sendspace” i onda linkam sa svoje stranice? Tako sam nesto vec razmatrao i nije nimalo isplatljivo. Cilj mi nije brzina skidanja, posto ce fajle bit do 5 mb , vec puno prostora i bandwidth sto veci.

Ne tako. Zakupiš server, ovo ti ljudi neće skidati. U početku će ti vjerojatno neki jači reseller poslužiti ili VPS, ne vole hosteri kad se skida sa servera često tak da ti neće dati da na shared paketu držiš takvo što.

Si siguran da reseller ili VPS to smije ? Mozes li preporuciti neki hosting?

A da probaš ove:

[quote=“Gigolo”]A da probaš ove:


[/quote]

Nije lose, za 69$/god = 100 GB/mj Bandwidth. Ovo je za sada prvi izbor.

Hvala Gigolo !


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja