Hvidr-a Petrinja

Nakon što sam nedavno ovdje stavio svoj prvi rad na procjenu evo da probam i sa drugim. Ovo sam radio za oca jer me zamolio da im napravim stranicu, pa sam se u svoje slobodno vrijeme zanimao time i evo moj drugi rad.
Kritike, pohvale, prijedlozi… kreni sad… :lula:

www.hvidra-petrinja.hr

Dizajn ako je tvoje originalno djelo je izvrstan, međutim nije mi nikako u skladu sa temom stranice. Ovo je više za udrugu slikara.

Hehe, je…je…dizajn je mojih ruku djelo. Nisam htio ništa radit strogo vezano za rat i invalide jer mislim da je rat povijest, a ni ništa slično što već sve udruge imaju, već više nekako vezano za samu Petrinju pošto je Petrinja inače kao neki slikarski grad, pa su ujedno i ove slike od kojih je sastavljen header slike nekih dijelova 53nje.

U tom slučaju povlačim se posramljen vlastitim neznanjem. :slight_smile: :doki:

jednostavno, pregledno

Not Bad, Not Bad At All

Od slikara u Petrinji jedino ima više učitelja :slight_smile:

Malo pravopisnih naputaka:

Ili je HVIDR ili je HVIDRA ili je Hvidra.

Ako je HVIDR, onda je genetiv HVIDR-e. Ako je HVIDRA, onda je HVIDRA-e (čita se “hvidre”). Ako je Hvidra, onda je Hvidre (i nikada i nikako nije Hvidra-e, niti Hvidr-e, slično kao što nije Tomislav-a, niti Zagreb-a ili Piky-a).

[quote=“tsereg”]Malo pravopisnih naputaka:

Ili je HVIDR ili je HVIDRA ili je Hvidra.

Ako je HVIDR, onda je genetiv HVIDR-e. Ako je HVIDRA, onda je HVIDRA-e (čita se “hvidre”). Ako je Hvidra, onda je Hvidre (i nikada i nikako nije Hvidra-e, niti Hvidr-e, slično kao što nije Tomislav-a, niti Zagreb-a ili Piky-a).[/quote]

Upsi… Velika greška, hvala ti.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja