Ideja za android app ili web app :)

Imam jednu ideju za jednu aplikaciju koja se moze odraditi na nivou android app ili neke web aplikacije,mislim da takvo nesto ne postoji jos :smiley:
Evo o cemu se radi.

Radi se o aplikaciji namjenjena za bodybuildere tacnije za osobe koje se krenule u teretanu.
Znaci prilikom registracije korisnik upisuje osnovne podatke,zatim visinu tezinu,obim struka,body fat… i bira sta zeli misicnu masu ili definiciju.Te ukoliko odabere masu da mu se izbaci plan vjezbi i plan ishrane za masu,a ako defku odabere da mu se za to izbaci plan ishrane i vjezbe…
Nakon odredjenog vremena npr 1mj. korisnik upisuje znaci nove podatke tj. da se vidi napredak (tezina,obim struka,bicepsa) i odredjuje mu se napredak koliko je uspio :slight_smile:

Ja bih to rado uradio samo ne znam,pa ukoliko neko zeli… :slight_smile:

Ima jos stvare koje se mogu ubaciti ovo su neke osnovne :smiley:

Slična aplikacija postoji i namijenjena je za windows-e možda i neki drugi OS. Zove se Fitness Assistant i sadrži jako jako puno opcija i prati sve. Na početku se registriraš i upisuješ svoje “dimenzije” i određuješ cilj. Aplikacija ti pomaže tako da ti svakodnevno unosiš što si jeo, pio, vježbe koje si odradio, koliko si sjedio,… I pratiš napredak.

@dombo nisam znao :confused:

Sve što ti danas padne na pamet, netko se već sjetio puno prije tebe. I napravio. A ako nije, onda nije bilo isplativo.

Ali ne treba te konkurencija obeshrabrivati. Gdje ima puno ponuđača, ima i puno tražitelja. A gdje ima puno tražitelja, ima i puno onih kojima niti jedno postojeće rješenje ne paše baš najbolje. Znači, uvijek se može naći nekakva niša.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact