Ideje sto s bazom od 100 milijuna aktivnih emaila

Kupio sam nedavno nekoliko baza s ukupno nesto manje od 100m aktivnih emailova (znaci da su se korisnici logirali u zadnjih 12mj bar jednom).
Baze su sve legalno nabavljene, sam sam radio istu foru dok se prije moglo za balkansko trziste i imam oko 1m domacih emaila, tako da legalno nelegalno odmah izostavite. A ove kupljene baze nisu bile uopce jeftine…
Mailovi su se skupljali preko facebooka i app s notif dok su isti bili aktualni, a vlasnik app ima pravo s podacima dalje sto hoce, takav je disclamer bio.

Ako ima tko kakav prijedlog neka se javi preko poruka…

Primjera radi, neka je jedna kupnja od 20$ na 100k mailova, a to je lako moguce, to je oko 20 000$.
Cak ne mora biti ni kupnja, moze promocija app, sajta sta god, jako je zanimljivo sto s tim mailovima dalje.
Ako ima netko ideju otvoren sam za suradnju, samom mi se neda :smiley:

To je ogroman potencijal i veliki novac na vidiku, kao što i sam spominješ. :wink:
Ne znam samo zašto si temu stavio u “birtiju”, možda voliš zalaziti u birtije :blush: ali ovo je mnogo prikladniji forum, jer riječ jeste o zaradi.

Odgovor na tvoje pitanje jeste u novom pitanju; što ti nudiš tim pretplatnicima? Oni moraju biti u nicheu tvog proizvoda, moraš znati i imati što im ponuditi, znati kako, i…
I nema dalje. The Money is in The List. :smile:
(Jesi li čuo za ovu uzrečicu?)

evo posto danas kisi da i ja malo dam svojeg misljenja

sve nezeljene mailove brisem od 2000 godine

a to je na 20 30 mailova koje imam na dnevnoj bazi stotine

nikada nista nisam kupio preko preporuke na mailu,

To su random baze ili imas neku sliku o kakvim korisnicima se radi?

Jer ako su random onda ces ih gadjat na slijepo i vjerojatno promasit.

Dali iams ideju kako slat emailove?

@c3po Trenutno nemam neku konkternu ideju sto bi ponudio, znam samo da ima velik potencijal i iz istog razloga sam ih kupio. A sad da li korisnike preusmjerit na video koji prodaje ponovno dalje neki proizvod, ili direktno na shop, ili na download necega, ili neki CPA, stvarno ne znam. Znam samo da bi ih htio iskoristiti na najbolji moguci nacin i voljan sam s nekim uci u deal jer ima tu posla. But, the money is in the list! :smiley:

@brane333 Ti spadeas u onu gore grupu koju sam naveo, u onih 99 999 :smiley:
Zakon velikih brojeva je majka!

@dadaas Imam okvirno par stvari sto bi moglo zanimati te ljude, jer su dobiveni iz odredjenih app koji su ih zanimali u to vrijeme. Samo je problem sto su izmiksani pa ne znam koji su koji, zato ne znam konkretno sto bi bilo najbolje. Sto se tice slanja mailova uzeo bi vise desetaka VPS ili nekoliko dedicateda, i isao ispod limita koji stoji u TOS hosting firme. (to je jedna ideja)
Nije mi vazno da se posalju sto prije, vec da se kvalitetno odradi, da je sto veca iskoristivost istih. Sto se mene tice neka se salje u manjem omjeru 2-3mj svejedno mi je.

Ma kakvi VPS-ovi, to ne dolazi u obzir, vidi se da ne znaš mnogo o e-mail marketingu. :blush: Nećeš valjda ručno slati te mailove?

Treba ti neki alat, ili više accounta na takvom, npr. najpoznatiji je www.aweber.com
Ne koristim to više, vidim da oni predviđaju cijenu po broju pretplatnika; za više od 25 000 se posebno dogovara cijena. A ti ih već imaš 100 M ? :smile:

To nije realna brojka i moje je mišljenje (oprosti) da je to tko zna što. :frowning: Pogotovo ako ne znaš ni za što se zanimaju? Na kojem jeziku govore? Nije na hrvatskom (niti sličnom nama), nema nas toliko. :smile:

Da, nekad davno sma koristio sendblaster, neznam dal to jos funkcionira.

sta ti to znaci? ja se nisam subscribao na tu tvoju bazu 100 posto, sto znaci kada dobijem mail od tebe to je cisti spam. Kako je to legalno?

1 Like