Vjerovatno se svima u glavi vrte neki projekti ideje za sajtove koje iako vam zvuce super necete, ne znate ili ne mozete realizovat. Evo ja cu krenut pa me i zanima misljenje vase o idejama za ovakve sajtove.
-
Sajt sa recenzijama i podjelom misljenja o dadiljama (tetama) koje cuvaju djecu po gradovima u ex yu.
Ja sam zaposlio tetu koja pomaze zeni s djecom preko oglasa (menadzer oglasi) banjaluckih. I veze nisam imao ko mi dolazi u kucu, ali stvarno samo lijepe rijeci imam za zenu. Sad posto ce mala od jeseni na vrtic lakse bi bilo zeni naci posao uz pozitivno misljenje o njoj. Tako bi i svim ostalim zenama koje cuvaju djecu i dobro obavljaju posao bilo lakse. A uz recenziju npr da treba slika tete s djetetom i jos neke zastite da ne bude manipulacije. -
Druga ideja je oglasna mreza za linkove u potpisima na forumima. Svi koji imaju profile po forumima bi mogli zaradjivat. Mreza bi kontrolisala da li je link tu. Vrijednost bi se odredjivala po broju postova, rangu i popularnosti foruma i vremenu na koliko je zakupljen link.
Eto ukratko, mogu i razradjivat ideju nasire, al da ne udavim. Kako vam zvuce ideje i imate li vi sta godj interesantno u glavi, a van vasih mogucnosti ili zelja da se u to upustate