Svako svog konja hvali, ali to u vezi LoLa griješiš mnogo, naravno da ti njubovi mogu usrati pobjedu, balance je sređen, dovoljna je jedna greška da izgubiš gejm, i ja sam igrao Dota 2 dugo vremena, ali jarane nemože LoLu prismrdijet, jesi igrao od zadnjeg preseason patcha? Nova grafika, novi itemi, hrpa heroja a i veliki balance ima, jača džungla, svašta nešto ima, možda te nije išlo u LoLu, pa si zato prešao na Dotu2, i naravno da ti jedan obični noob može usrati čitav match, nije kao prije 2 godine, kad se nafidaš, letiš, ubijaš sviju, i samo push radiš, sada jarane, oni koji znaju igrati, i sa lošijim herojom te ubiju, više nema zlata kod aždaje, već dobivaš bafove, 5 ubistva nad aždajom, dobiješ ultra buff, koji se povećava, tako važi isto i za barona… Dosta se toga promijenulo, ti misliš uletiš sa jakim herojom bez razmišljanja i planiranja, i pobjediš cijeli game? xD A osim toga, LoL je isto priznat u esportu, i znatno je više dogurao u esportu nego Dota2, mislim kad Njemačka, Austrijska i Švicarska televizija prenosi svjetsko prvenstvo, gdje bude do 40 miliona online gledaoca, 80 000 gledaoca u stadionu… Ne znam brate, budi up 2 date