Ima li neko da preporuci plugin za tabele - WP?

Pozdrav svima, instlirao sam plugin “TablePress” vidim popularan plugin skinem instaliram podesim sve napravim tabele sve radi odlicno, udjem preko mobitela kad ono pola tabele mi se ne vidi :open_mouth: Ima li neko da preporuci plugin koji automatski kada neko ulazi preko mobitela, tableta ili bilo cega prilagodi sam dimenzije… Gledam neke sajtove od konkurencije i oni to imaju koji plugin koriste ne znam… Bas sada gledam jedan sajt i preko kopa je obicna tabela a kad se udje preko mobitela ono samo izdjeli sve kolone jednu ispod druge i sve fino izgleda, eto ako neko zna plugin neka podjeli… Hvala svima unapred.

Jesi pokušao s WPtouch (ovaj i drugi ispod ti možda mogu pomoći da promjeniš dimenzije, da bolje izgleda za mob…) - preporučen je od Google-a. Preko 200k aktivini instalacija;

Ili ova, učitava mobilnu temu po tvojim postavkama učinjenim u administratoru:

Ovaj se treba platiti:

1 Like

Vise bi mi odgovarao jedan plugin sa tabelam i to je to , da ne instaliravam 2 plugina hm… samo ce mi usporti rad stranice

Upravu si, valjda će netko još nešto postaviti za pomoć. Meni još samo pada na pamet ovaj plugin:
Sličan je ovom gore

isti ko sto sam ja gore instalirao, moze na PC na MOBITEL ne moze… tj. samo se pola tabele na mobitel pokaze

Taj sam ja kupio ima godinu dana. Nedavno sam ga morao ukloniti jer se srušio nakon update. Nije mi se dalo zezati, ali vidio sam da su mnogi imali isti problem.

1 Like

Pa jesi li nasao neki zamjenu za taj plugin, meni treba obicna tabela kao u excel nista specijalno…

Nisam ni tražio zamjenu kao takvu. Meni je trebao interni dokument (tabela) pa sam kasnije to odradio na Google documents I radi sve 5

Ovo bi ti verovatno koristilo:

Ja ga koristim i ekstra je, responsive kao sto mu ime kaze.

wpdatatables mi je odlican, ali developeri su po meni teski debili jer imaju opciju editiraj samo svoju tablicu, tako ako bi htio javnu tablicu gdje svaki user popuni 1 red i da sav taj info ide u javnu tablicu gdje je svatko moze viditi moras imati 2 tablice, sada zamisli 2 velike tablice na stranici -.- Pitao sam preko 2 godine zasto ne stave jednostavno ADD button, popuni info i odmah se prikaze na 1 tablici na sto su odgovorili da to imaju u planu, dan danas nista. Jbga meni treba takvo nesto, a za nekoga kome treba nesto drugo njemu je super inace za crni petak i mislim bozic su imali super popust i mislim da je lifetime updates sto je super :slight_smile:

TablePress radi ok i na mobitelima. Treba skinuti Responsive dodatak za njega na ovom linku: https://tablepress.org/extensions/responsive-tables/ .
Pri stavljanju tabele koristiti ovaj kod: [table id=123 responsive=mode /] pri čemu je mode: flip, scroll ili collapse.
flip: U ovom načinu rada ova ekstenizja za TablePress će promijeniti izgled tablice pomicanjem na stranu (redovi se pojavljuju kao stupci i obratno) i tako da se horizontalno pomice. Ovaj je način dobar rješenje za obične podatke / tekstne tablice, ali obično ne funkcionira lijepo u tablicama sa slikama.
scroll: Ovaj način rada jednostavno će napraviti tablicu koja se scrolla vodoravno. Korisnik i dalje može doći do svih tabličnih podataka. Ovo je obično dobar pristup za tablice sa slikama, ako se ne mijenjaju automatski.
collapse: Collapse može dodati efekt skrivanja / proširenja u tablicu. Collapse će sakriti podatke iz onih stupaca koji bi inače bili isključeni i umjesto toga dodati te podatke u redak koji se može urušiti koji je umetnut ispod svakog unosa. Taj se redak može prikazati i sakriti pomoću gumba “+” i “-”. Ovaj je način posebno koristan u tablicama koje prikazuju dodatne informacije za neke “glavne” stupce, npr. u tablici direktorija.

1 Like