Ima netko iskustvo s dropshiperima? da ima nekog provjerenog!?

Dakle imam sajt koji je dosta vec odrađen, ali kako mi se nije žurilo firma s kojom sam trebao surađivati je promjenila strukturu poslovanja i rade samo VP i to od 100e narudžbe nadalje!

A moj sajt predviđen za dropanje! pa da mi ne propadne ulozeno, jel netko ima iskustva s nekim dropshiperom jer vidim da ima masu prevara i sranja oko toga, pogotovo s kinezima!

eto svaka pomoc dobrodosla!

hvala

Pa sta sam ne postanes dropshiper? Daj vise detalja na PM.

mislim da je bezveze drzat na lageru ogromnu količinu robe koja ima neko i vremensko i vrijednosno ograničenje! Mozda sam u krivu, ne znam!

pa ako si dropshiper ond anemas robu na lageru ili se ne razumijemo?

Dropshiper je osoba koja proda robu naprimjer Kineski mobitel na svom wordpress woocomerce ili spotify siteu i onda kad dobije pare na svoj paypal brzo leti u neki kineski shop i tamo narucuje taj kineski mobitel da se posalje osobi koja je na tvom siteu kupila mobitel i to direktno…

Eto ako smo na istoj valnoj duzini?

1 Like

je da kuzimo se

Da, ti si dropshiper u tvom slucaju. Tebi treba dealer. Tebi treba provjereni dealer.

A za koje države želiš raditi dropshiping?

EU ili svijet

u hr vec radim s nasim firmama to mi ne treba

dakle trebam dealera u eu ili kina, da je provjeren i pouzdan(koliko moze biti)

Dali ima netko tko se bavi prodajom preko interneta npr. dropshiping, ali da ima registriranu tvrtku za to i zainteresiran je za suradnju…

Pozdrav momci. Dolazim iz BiH tacnije iz Sarajeva i imam sajt napravljen za dropshipping preko shopify sa svim produktima i dogovorom sa proizvodacima al imam problem sa samim radom tacnije naplata i uplata. Je li ovakav biznis legalan uopste?? I da li se trenutno moze spojiti paypal sa payoneerom?? Hvala na pomoci unaprijed :smile: