Image alt tag u scripti

Primjetio sam da mi skripta nema alt tagovi ni title tagove na slikama. Kako to.nije bas najbolje za seo ja sam dodao kod koji ce dodavati alt tagove. Sad kad u operi idem na inspect element tamo nema alt tagova. A kad idem na view page source tamo ima. Kao da nije isti html kod generiran. Moze li netko iskusniji vidjeti na sljedecem linku da li su uredni alt tagovi. Da li bi bilo dobro staviti i title tagovem

Jel moze netko potvrditi na ovom linku jesu ispravni alt tagovi na slikama.

Meni izgleda k’o da su ti alt atributi generinsani u <a> tagovima. A i validator tako isto vidi. Kod je u backend-u? Letimicnim pregledom JS-a nisam vidio neki injection.

Po validatu to nije dozvoljeno. Ovako mi izgleda kod u skripti:

{if $action_object->m_listing_info->photos}
{foreach name=list_photos item=photo from=$action_object->m_listing_info->photos}
<a href=“{image return_file=true file=”$photo->listing_photo_file" w=“1280” h=“853” c=1 mr=1 dir=“listing_photos” ctime=“$photo->ctime” }" data-thumb=“{image return_file=true file=”$photo->listing_photo_file" w=“84” h=“56” c=1 mr=1 dir=“listing_photos” ctime=“$photo->ctime”}" data-caption=“{$photo->title}” alt=“{$action_object->m_listing_info->h1} {$action_object->m_listing_info->location_text}” >
{/foreach}
{/if}

Kako promijeniti kod da bi prošao validat.

Jesi li probao sa:

{if $action_object->m_listing_info->photos}
    {foreach from=$action_object->m_listing_info->photos item=photo}
        //code
    {/foreach}
{/if}

Ako ne funkcionise, dodaj jos i example result object $action_object->m_listing_info->photos te zeljeni rezultat.

Zapravo je ovaka kod. Nisam ni skužio sa mi post neće prikaže liniju sa a href… pa sad šaljem kao sliku. Gdje tu ubaciti alt tag a da bude po validatu. Meni je autor skripte predkožio da ubacim na kraju ubutar a href… linije. A to po validatu ne prolazi.

Poznata mi je ta skripta, kod im je sakriven sa ioncubom.
Ako želiš neke core izmjene: ili probati s nečim otključati ili zamjena koda sa svojim, to je za mene najbolje funkcioniralo.

A bilo se dalo nekako alt tag ubaciti u ovaj template. Kod sam poslao gore na slici.

Da li netko zna da li se moze u kod koji sam poslao ikako ubaciti alt tag za slike.