Imam problem sa novim postovima na sajtu

Koristim wordpress i svaki put kada objavim clanak i pokusam da ga serujem na fb ovo mi se pojavi


Znaci ne prikazuje sliku i nakon 10 minuta bude sve ok… i takodje na pocetnu stranu ne objavljuje nove clanke vec moras 5 puta da refresuj3m da prikaze clanke

pa tako je i kod mene :smile:isto refrešujeM stranicu koju delim na FB dok bot FB-a pokupi link

Idi na Facebook debager, i pre objavljivanja ga tu provuci. Isto ako nemas npr Yoast plugin, instaliraj i resice ti problem.

EDIT Evo sad vidim da si stavio debager link…Onda instaliraj Yoast, ili ako vec imas Yoast onda samo pre objave provuci kroz debager.

jel tako moram stalno… Imam Yoast plugin… Da li mogu to kako da rijesim posto mi je to komplikacija malo

Pa bem li ga sta zeza. Jel ti je apdejtovan Yoast? Ne bi trebalo da je tako.

jesam bas danasa je izasao novi ubdate

Mozda je bas kod tog apdejta neki problem, probaj da reinstaliras plugin. Mozda se samo nije implementirao kod tebe kako treba.

Instaliraj Masshare plugin u wp

a ovo sto mi postove na pocetnoj stranici ne osvjezava kako to.rijesiti?


opet isti problem

Jesi li podesio ovo?

sada jesam nisam bio app id

sada mi vuce stalno ovu sliku sto sam postavio u yoast a ne u clanak

Meni vuče iz članka. I debuger i Facebook

vuce ali nakon 10 minuta ali kada objavim clanak nece odma nego morak cekati 5-10 minuta i tek onda bude ok

Usput postavi ispod svakog članka (naslova) share (button) ikone za deljenje (vidim na sajtu ih nema ) pa tako deli članke na FB,preko njih tih buttona - ikonica


imam iznad slike ali probao sam i preko toga isto je

he stvarno ima :face_with_raised_eyebrow:moja greška sorry :confused:


E ovako mi budr kada je novi clanak

Skini plugin i rijesices problem

Mashshare Share Buttons


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey