[INFO] Cijena vođenja FB profila - postanje objava?

Pozdrav svima,

trebao bih informaciju od nekog tko radi u bransi (kako se to danas zove) “Comunity managera”. Koliko bi kostalo na mjesecnoj razini da netko objavi dnevno 3-4-5 clanka. Dakle clanak se ne mora pisati, vec u obliku recenicu-2 u statusu te prigodnu fotku/link na nesto po dogovoru. To je posao mozda od 15 min dnevno … ali dobro bi mi dosla takva osoba. Jos ako ima iskustva u buildanju posjetitelja, neke savjete za efektivno postanje … veci reach …

thanks :smile:

Ovisi o tome da li osoba mora sama tražiti objave, o čemu je web stranica, te koliko je lako naći dobre objave za tu temu o kojoj je stranica. Možeš mi poslati ove detalje, pa ti javim cijenu :slight_smile:

Najmanje 4000 kuna bi bilo za full service community managment što uključuje i interakciju sa fanovima, odgovaranje na poruke, postavljanje statusa i objava. Digitalna agencija ‘Akcija’, koja je jedna od top hrvatskih agencija, naplaćuje otprilike toliko tu uslugu. A to što ti tražiš je nekih 10-15% pravog posla. Tako da ti je i cijena 400-500 kuna.

Tematika je web razvoj, development i prodaja usluga. Sumnjam da bi bilo koja community agencija znala korisniku ponudi i napisati strucan odgovor kao sto bih to napisali ljudi koji se bave tom bransom, odnosno ja. Korisniku treba sugerirati, navesti primjere i 100 drugih stvari. Hvala svima na odgovorima.