Infografike pitanja, trikovi, savjeti

Ja se pomalo zajebavam sa infografikama, zanimljivo mi. Već sam ranije pisao da pravim u
https://www.canva.com/
jer mi je najjednostavnije. Ima gotovih templejta koje možete izmjenit i napravit više no solidnu infografiku. No ja sam imao problem sa ilustracijama. Ima nekih dostupnih besplatno na samom sajtu, nađe se i na guglu ponešta, nešta na pixabay no opet nisam mogao naći šta meni treba od ilustracija. Pošto radim te infografike za amazon sajt trebaju mi ilustracije proizvoda, a to je poteško naći, a neda mi se plaćati za to. Za prvu infografiku sam koristio slike, ali nije to to. Bolje izgleda sa ilustracijama. A na canva sajtu možete dodavati svoje slike, ilustracije, ikonice itd. Pošto ja fala bogu ne znam pravit ilustracije pokušo sam naći neko rješenje. Evo šta radim


npr oću ilustraciju ovog tostera u infografici. odem na sajt http://kusocartoon.com/ i on mi odradi nešta što liči na ilustraciju.

može se i ova sjena sredit, sad mi se nije dalo. Ostaje bijela pozadina iza slike, a to riješim na ovom sajtu Bonanza :: Find everything but the ordinary i pozadina postane transparentna. Ružno bude kada se dodaje ilustracija sa pozadinom. Eto možda nekom znači ovaj mali savjet.

Kako vam se čini ova moja ilustracija? Može li proć? Pravi li još kogođ infografike na ovako amaterskom nivou? Jesam ja ovo sve već pisao?

6 Likeova

Svaka čast, super izgleda…hvala što si podijelio linkove :slight_smile: :thumbsup:

1 Like

Pravi li iko infografike za svoje sajtove? Jel kome postala neka infografika viralna ili dala neki jebački link?