Pozdrav, vec nekoliko dana imam problem sa instagramom, cesto mi stizu sadrzaji koji krse smernice a da ja to nisam delio?
Vidi druže da ti nije hakovan instagram ili facebook .Pogledaj u podešavanjima za bezbednost da nema kakav drugi E mail ili tako nešto…to mi pada na pamet
Čini mi se da bi ispravno rješenje u ovom slučaju bilo obratiti se tehničkoj podršci. Vjerojatno će to biti dug proces, ali to je način da spasiš račun.
kako smarate sa tom podrskom na fb ko je ikad iko u zivotu dobio podrsku na fb a da su nekad nekom pomogli nikad niko
Mozes dobit preko vpna live chat…. Meni su jednom pomogli odblokirali blokiran url
ne moze nema sanse l
Haj dobro, ja znam da moze za fb
(My Instagram was Hacked | Instagram Support) najbolje probat ovako, ili promijenit lozinku i postavit dvostruku provjeru, email i broj. A za fb podrške više nema osim ako platite onu plavu kvakicu. A ako vam je ‘spojen’ instagram na fb, to u postavkama racuna na fb mozete provjerit, “odspojite” jer ce vam blokirati fb racun zbog tih “aktivnosti” tok hakera na instagramu.
@limenka2017 Sta sad za live chat treba VPN? Meni prije nije trebalo
Meni je oduvijek tako bilo iz BiH…da dobijem njihov onaj support morao preko vpna.
Да, u pravu ste u vezi s podrškom na Facebooku, i sama sam se nedavno uvjerila u to.