Instant articles, zašto ne prepoznaje FB stranicu?

Pozdrav ljudi,

Čisto me zanima jedna stvar pošto vidim da se itekako isplati imati instant articles. Ali idem po redu da vas upoznam s pričom, bar vas koje zanima. Naime, vodim FB stranicu koja je jako poznata u HR te bi uskoro trebala otići preko 200 tisuća članova. Budem s vremenom otkrio kako se zove, ali evo za početak radi se o news portalu.

Stranicu uspješno vodim od početka 2012 pa sve do danas. Do 100 tisuća članova stigao sam krajem lipnja 2016. Ja sam tek krajem 2015. godine otkrio onu foru sa inviteom pa sam svaki dan išao u arhivu i slao pozivnice osobama koje bi lajkale neku objavu (slika, video, status…) ali ne i stranicu. To sam rotirao sa 10 profila (svaki dan po 5 profila i 500 pozivnica uglavnom). TOPLO PREPORUČAM SVIMA AKO IMATE ISPOD 100 TISUĆA ČLANOVA. Idealan put da dođete do 100 tisuća.

E sad, mene zanima mogu li ja očekivati baš ono brutalnu zaradu od Instant Articles? Imam upaljen google adsense i jako je dobar. U ožujku smo imali milijun i pol pregleda stranice, a zarada je bila 6.400kn. Ovaj mjesec je već na milijun i 200 tisuća pregleda stranice prema Google Analyticsu, a zarada je oko 4.600kn. Jesam zadovoljan ali škicnuo sam neke slike na ovom forumu i vidio da neki majstori uspiju od par stotina klikova imati i po 50 dolara dnevno!

Ja bi recimo na jednoj vijesti znao imati i preko 20 tisuća pregleda. Rekordni dan mi je bio oko 138. tisuca pregleda stranice ako je vjerovati GA, ali siguran sam da je tu negdje okvirno. Je li moguće znati približno kakva bi bila zarada ili je to ipak nemoguće? Pitam s obzirom na to što sam napisao kakva mi je zarada od Adsensea.

I još nešto, imam nekakvih problema sa sign up za instant articles. Ne prepoznaje mi uopće stranicu iz nekog razloga pa ne znam zašto ne štima. Kaže jedan frend da možda zbog dugovanja fejsu, a trenutno nešto sitno oglašavam pa je moguće zbog toga.

I za kraj, molim vas da mi kažete koliko je pošteno platiti nekome da mi to sve uspostavi na stranici? Taj instant articles. Gledajući prema Analyticsu, meni je gotovo uvijek 90% ekipe na mobitelima, a još čak bude nekad i 95-98.

Hvala i isprike na dugačkoj poruci. Sve ovo sam napisao iz razloga jer imam goleme planove za napraviti redakciju. Naravno, bez ikakve muljaže i zato me zanima može li IA dati pravu top zaradu, a to je meni u glavi nekih 10-15 tisuća kn.

Nemoj samo reic da je onaj sportski portal, zaboravio sam onom nick, ali je isti stil pisanja haha…No, nevezano za to, mislim da ti je problem radi ovog nedavnog ciscenja pa se ne dopusta IA…

Izbor koji imas: pokusaj napraviti drugi page pa njega spoji, a na taj share. Mada bih rekao da je problem u ovom sto sam spomenuo.

Nemam dugovanja prema FB :slight_smile: , ali takodje od sredine Januara 2018. nemam mogućnost aktivacije IA ni na jednu svoju stranicu. Nema gde se nisam obratio i tražio odgovor, rešenje, pomoć… ali evo do danas još ništa.

Nadam se da ćemo ovde doći do rešenja ili odgovora.

Na koji se sad račun misliš prijaviti - Novak Đoković? lol

Hoćeš reći da nisi pravi Nadal? Baš sam se ponado da ću ga upoznati, pa makar preko “žice”…