Integracija platnog sistema (banka intesa) karticama, da li je ko radio?

Da li je ko radio integraciju na nekom sajtu preko PHP?
Da li je komplikovano i koliko biste naplatili tu uslugu?
Koliko sam primetio svi podaci vezani za karticu unose se na njihovoj sigurnosnoj stranici, ne unose se direktno na samom sajtu gde se sistem integrise te se na taj nacin zaobilazi mogucnost sigurnosnog propusta na samom sajtu gde se radi integracija. Da li je tako?

tako je, placanje je na njihovom siteu, a za integraciju imas njihov API…

Imas na developers hrvatska fb grupi ljudi koji su upravo to radili pa ih pitaj koliko im je trebalo i koliko bi naplatili…

Ja sam radio za RBA etomitreba za više web shopova. Komplicirano je u prvom redu zbog njihove loše dokumentacije, ne znam kako drugi stoje s time, vjerojatno bolje. Podaci se ne unose nužno na njihovoj stranici, to je slučaj kod Etomitreba, ali ne i kod drugih pružatelja usluga gdje je moguće sam obrazac za upis informacija za plaćanje integrirati u samu stranicu klijenta.

Ja sam radio sustave za naplatu za više banaka i payment gateway-a za OpenCart (on je na PHP-u). Module koje sam napravio kako za hrvatske banke i paymant gateway-e, tako i za jednu srpsku banku možete vidjeti/pronaći ovdje http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension&filter_username=Gigo
Iz dosta iskustva mogu reći da skoro nitko nema ispravnu dokumentaciju, ali za ovu srpsku UniCredit banku mi je bilo najteže radit. Oni ne samo da nemaju cijelu dokumentaciju ispravno napisanu, nego i produkcijskom sučelju nedostaje pola opcija koje imaju u testnom sučelju, te ih se mora sam dodatno isprogramirati.