Iskusta sa InfoLinks

Imate li iskustva sa Info Links pise na netu da isplacuju gotovo kao adsense i da je po placanju odmah iza adesense

Tko to kaže?

Znam iz druge ruke da nema sa njima sreće. Ima, ako si dobio bananu od adsensa

Moze li se zaraditi ikako sa njima?
Da li su bolji oni ili PopAds?

Kakav ti je to odgovor? Kao prvo Bez iskustva komentiraš, kažeš da nema sa Info Links sreće, i onda u nastavku kažeš da ipak ima ali ako si dobio nogu (bananu) od adsensa… Odluči se…

Pa kolega ih usporedio sa adsense. Kaze da su po isplatama odmah iza njih. Ja kazem da nisu adsensu ni do koljena. Ipak, ako je netko dobio bananu kod googla svaka mreza mu je dobra.

@komentar je mislio reći da je Info Links mnogo lošiji od Adsensea i da preostaje samo onima koji su dobili ban ovamo, znači bolje išta nego ništa, ali nije dobro. :blush:

Evo, već je odgovorio, nisam vidio.

1 Like

Bravo…

1 Like

Vjerujem da se sa svima moze nesto zaraditi. Sad je pitanje, koliko zelis jeftino raditi.? Jos malo proguglaj, vidjet ces da je google AdSense ipak najbolji.

znaci nema boljeg od AdSensa?

Znam da je AdSense najbolji ali ima li neka stranica da jos dobro placa jer imam problem sa adsense ne znam da li na istoj ip adresi mogu biti dva bloga a razliciti laptopi,ime i preglednici

Ti mozes sa istim pc otvorit 50 blogova ako oces,nema to nikakve veze. I ne mozes usporedjivat infolinks sa popads jer infolinks ima link unit u tekstu a popads ima popundere,dvije sasvim razlicite stvari.

1 Like

Da li ijedna od te dvije 18+ :D?

Info link nije bolji sigurno. Ako i ima boljeg od adsensa, u tu mrezu neces aplicirati sa stranicama/blogovima koje ne odobrava niti google niti neke smece mreze. Mogu se kladiti da kolegi nece proci aplikacija ni za infolink.
Ako trazis prepirku ok, najjaca public mreza za nase web sajtove je Google AdSense. Reci ti koja je bolja i tko moze aplicirati?

A kada dolazi koverta na kucnu adresu da li mogu doci dvije na istu kucnu adresu?

Nema od tebe decko nista. Jos blog napravio nisi a vec razmisljas o kovertama. Realno o koverti mozes da razmisljas kroz 6+ meseci s’obzirom da jos blog nisi ni napravio…

4 Likeova

Nemam namjeru da se prepirem, samo me zanimaju informacije a prigovorio sam ti oštro zato jer si dao nerazgovjetan odgovor z brda-z dola!

Možeš paša samo napravi novi mejl’ i novi blog, te kada budes aplicirao kucaj ime majke, oca, sestre,brata,komsije, tetke nije bitna adresa…

Infolinks radi na principu broj klikova na reklamu x pregledi.
Meni je racunica bila 1100 adviews = 0.04$
Strašno lose…