Iskustva sa 1dollar web hostingom

Već par dana tražim puzdan hosting za sajt i evo sasvim slucajno mi je na google adwords-u iskočila reklama za http://www.1dollar-webhosting.com/ Ima li neko iskustva sa sa njima? Da li je to dovoljno pouzdano s obzirom na ovako nisku cenu?

Client Area - HotHostingInc

isprobano 2$ za neke manje projekte

http://www.hothostinginc.com/whmcs/clientarea.php

Ja ti mogu preporučiti za manje i ne toliko zahtevne projekte SpaceWeb Imam kod njih jedno 10 sajtova na WP platformi za 4e godišnje 2GB prostora
Unlimited Addon Domain Name
Unlimited FTP,Email,SQL Usage
LiteSpeed Webserver
Cloudlinux Operation System
5Gbps DDOS Protection
R1SOFT Backup Every Hour

Odlično radi, stabilni serveri i za ova 3 meseca koliko koristim nisam primetio da je server kočio i pravio probleme. Jedino ako može nekom biti problem jeste što umesto cPanel-a koriste DirectAdmin

https://www.namecheap.com/hosting/shared.aspx

@Boris_ Nije los, samo mi ne odgovara sto podrzava smao jedan domen, jer mi treba bar 2

@MojNalog Zanimljivo, meni bi odgovarao jedino ovaj najveci paket, s obzirom da sam sajt skinuo sa jednog uzasnog domaceg hostinga koji je bagovao svakih par dana, a uz to su bili jako neljubazni i nikakvu podrsku nisu pruzali, a ima oko 1,5Gb. Nisam imao iskustva sa DirectAdmin-om, kazi mi da li on ima phpMyAdmin i da li mogu podatke msq baze da ucitam? Takodje, da li pruzaju podrsku, da li odgovaraju na mejlove i jel moze u evrima da se plati?

Koliko je ovo pouzdano? Jesi li ga koristio?

cPanel je u fazonu da korisniku bude prilagođen tj. jednostavan za koriščenje i lep na oko. DirectAdmin je što se tiče “lepote” dosta ružniji ali standardan CP, osim što u sebi nema Softaculous (automatska instalacija WP i drugih skripti). Dodavanja baza, pristup sve je po meni u nekim delovima mnogo jednostavnije od cPanel-a. naravno ima phpmyadmin, onda možeš da biraš i PHP verziju koju želiš da koristiš od 4.4 do 5.6.

Shared serveri su u Francuskoj, a koliko sam pročitao uskoro i DMCA FREE u Mađarskoj VPS varijanta kreće (to je za one koji rade neke druge stvari). Podrška mi nije trebala, ali kao i pre svake kupovine sam prvo proverio online chat da nije neka zajebancija kao postoji ali ne služi, i realno i iskreno nije bila, čekao sam 5 minuta na odgovor i stupio u kontakt jer su me neke stvari interesovale pre kupovine.

Mail kontakt biću iskren nisam koristio jer za ovo vreme nije mi bila potrebna podrška. Ja trenutno kod njih te manje sajtove sa nekih 500 poseta u toku dana imam oko 10 i sve stabilno radi. Iskreno nije ovo hosting za velike projekete.

Na sve ovo bih dodao da nije u pitanju neko fizičko lice nego firma u Mađarskoj koja stoji iza ovog sajta Company Name:IST-ONLINE Marketing Kft.

ma kako 1 gdje si to pročitao… podržava ih 5…? ima Cpanel i sve…

ima normalno dodavanje addon domena.

@MojNalog Hvala ti za konkretne odgovore. Pogledacu ih detaljno i kontaktirati cisto da proverim neke detalje. Moj sajt ima od 1000-3000 poseta dnevno u zavisnosti od rada i objave članaka posto je relativno nov - star tek 4 meseca. Nemam neku zaradu pa ne mogu ni mnogo novca da odvojim, pa zato trazim nesto povoljnije a koliko toliko sigurno, jer postojeci hosting sam raskrstio posle 3 meseca koriscenja jer su blago receno djubrad.

Ovo oko DirectAdmina sam skapirao, i pogledao par tutorijala na yt, u sustini nema mnogo razlike u odnosu na cpanel. Jos jednom hvala :wink:

A tako znači. :slight_smile: He he.

uglavnom su posete sa fejsa, jako malo sa pretrazivaca :wink:

imam ja par sajtova na 1dollar jeftini su i ok…

Koristio sam ga za neke manje projekte više od godinu dana, i nikada nisam primijetio problem.