Iskustva sa Hostingerom

Ima li tko i kakva su iskustva, meni se čine dosta ok za pare i moje potrebe. Do sada sam bio kod O2 Hostinga, i imam još par stranica na O2 ali bi rado prešao na neki drugi.

Često znaju biti down.

Evo moja iskustva s njima, da se ne ponavljam opet. Uglavnom teško shit.

Hosting je sranje veliko, zaobic svakako.

Downtime, pola IP adresa im pobanovo itd itd itd

Preporuke za neki drugi hrvatski evtl… Ja sam dugo godina bio kod O2 al brate kad mi trebaju nikad nisu tu. Imam dojam da je tu samo jedna osoba koja drzhi isti i boli ga spolni organ za usere. Ja sam mali user. DAkle domena , gig prostora i neogranicheno trafficka (PHP SQL ITD…) I da, stranica mi uspori oko ponochi uvjek. Ping se povecha za 600 posto, Jeftini su al nisu nit za onu stvar

ja ti preporucujem austrijski hosting, drzi nas covjek www.improit.com

Amare, imas li primjere stranica koji su recimo prekooceanski da pingam pa da vidim koliko je dobar!
Ustvari nemora bit prekooceanski
daj par Evropskih primjera pa chu pingat u razno doba dana pa vidit kako rade

Ja bi ti preporucio: www.xhosting.hr
Meni su super imaju live support po cijeli dan, jednom se dogodilo da ih nije bilo kad mi je trebalo pa sam ih dobio preko mobitela… Uglavnom sve preporuke od mene :slight_smile:

A tebi ping u zivotu znaci sta? Pa neces imati game servere gore. Ako ti je ping toliko bitan u zivotu onda podji na http://digitalocean.com i tamo za 10$ zakupi VPS i testiraj, evo jedna stranica na njemu i u londonskom datacentru ima ping 41ms, druga stranica na http://rocketvps.com sa DCom u USofA ima ping 117ms. I ne vidim nikakvu razliku u bilo cemu. Google.com, iz D, trenutno ima ping 37ms.

Mislim da je bio članak da i to utiče na rank.

Da, sto se tice SEO-a Loading Time utjece…

Load time stranice utiče, ali je google izjavio da ne utiče u tolikoj mjeri da ako imaš primjer radi, stranica od 3 sec load time i stranica od 6 sec load time da će praviti neki problem. Problem će praviti razlike recimo 4sec ako je load time optimizovane stranice a kod tebe učitaje 15 - 20 sec.

Hvala Bogu ima toliko stranica istih tematika, da google može rangirati i prema tome.

Što se tiče hostinga, ja koristim servere od Digital Ocean, odlično me služi za sada. I kada imam 500-600 online korisnika, na dobro optimizovanoj stranici, najmanji paket 5$ / mje. radi solidno. Mana je samo 512 MB RAM-a, ali 10$ / mje. nije puno za srednji projekat.

Ako imaš dobro optimizovanu stranicu, lijepo poredane indexe po tabelama, bit ćeš sretan sa digitalocean. Bitno je da znaš isto da na Digital Ocean sam sve moraš instalirati i podesiti. Nema cPanel-a (on se plaća, za jedan tvoj projekat ne isplati se njega kupovati, imaš jetinije ili besplatne alternative). Ali možeš i sve preko SSH.

Nadam se da sam ti mogao pomoći.

Creatif, da, za gameserver mi treba

Ja trebam cPanel jer s njim godinama radim i navikao sam na njega

@mdesign: prvo spominješ na početku teme da ti treba za stranice sada odjednom gameserver?
Odluči se prvo za šta ti treba hosting pa onda pitaj koji je dobar.

Nije ti isto hoćeš prezentacijsku stranicu držati na njemu od 500 posjeta za mjesec ili ćeš igrati igrica preko njega. Ne bi me čudilo da poslje napišeš, ej hoću streaming da radim.

Serveri su optimizovani za razne usluge, svaka ima svoju cijenu i klasu.

Ako ti je gameserver ono što ti treba, probaj http://gamehosting.ba/ domaći brand, pouzdan, od povjerljive osobe imam informaciju da se možeš sa njima dogovoriti za custom rješenja, ako nema igrice u listi a ti bi je htjeo.

Imaš mjesec dana besplatni period, pa ako ti se ne svidi ping u tom periodu, ne plaćaš ništa.

Sretno.

Jao ni CS:GO nemaju o opciji :D.

Kupih danas 3 servera kod www.ovh.com

uber happy, vec 2 imam od prije