Iskustva sa Kinezima - Alibaba cloud

Već neko vreme mi na Adsense i FB iskače reklama za alibaba cloud https://www.alibabacloud.com Vidim da su dosta povoljni što se tiče clouda,a i što se tiče domena… Da li je neko nešto kupovao kod njih? Ima li neko pozitivno ili negativno iskustvo da podeli? Kakva je podrška? Vidim da imaju data centre širom sveta… a dele i neke “kredite” black_rectangle Deluje ozbiljno, ali opet su to Kinezi :grin:

Jesam li ja dovoljno ozbiljan kada ti kažem da ovo bude zadnji put da ovako maskiraš linkove, pogotovo takve kakvi su? :frowning: :o:

Evo ti link najnormalniji sa naslovne strane
https://www.alibabacloud.com/campaign/free-trial
Da li je moguć da na ovom forumu vlada paranoja? Da li treba da dokazujem ljudima ovo nije affilate, da ne možete sami ući na naslovnu stranu i videti na slajder koji vodi na link koji vodi gore.
Pitam kao čovek stvar koja me zanima, ali ovo je neverovatno!!!

A zašto si maskirao link? :frowning:
I zašto je taj link sa tim nastavkom otvara isto kao i ovaj link?
https://www.alibabacloud.com/campaign/free-trial :o:

Ako sam pogrijesio ispricavam se, ali previse ljudi posta neke xy linkove, zasto se uopce truditi stavljati bit.ly link? Isto tako ako je link takav kakav jest, zasto ne dati samo domenu https://www.alibabacloud.com/ ? Isto tako provjerio sam bookmarks, taj link koji si ti dao i “sluzbeni link” su totalna suprotnost.

Zato što sam ušao pre pola sajta na sajt i otvorio to sa slajdera. Ušao ovde i otvorio temu koja me zanima. Link dugačak i ja ga skratio. Na pamet mi nije palo da postujem takve stvari, niti se bavim affilatem, generalno, niti vidim da oni to imaju. Ovaj me gore izvređa, a da nije ni otvorio naslovnu stranicu da vidi kako link vodi.
Kao da sam se sad registrovao i došao da podvalim nešto! Neverovatno…

Ako neko ima iskustva neka mi napiše, zanima me, podrška pre svega i koliko su spremni da priteknu u pomoć.

Nisi pogriješio CroLog, to je ispravno razmišljanje. :blush:
A Chema je dobio i official warning.i neće ponavljati greške, nadam se. :o: