Isplati li se prevesti stranicu na više jezika?

Pozz svima, postavljam pitanje ovdje jer nisam našao prikladan podforum. :gitara:

Dakle, početnik sam u webdizajnu i isprogramirao sam jednu lijepu stranicu na engleskom pred nekih 2 mjeseca. Malo promovirao, te to polako ide svojim tokom. Kako je niša relativno mala, vidim posjete iz cijelog svijeta. Radi se o dosta stručnim člancima. U mogućnosti sam prevest na jezike poput njemačkog, talijanskog i francuskog. Ono što me zanima jeste li imali pozitivna ili negativna iskustva sa višejezičnim stranicama? Naravno to bi zahtijevalo sate i sate rada pa dvojim isplati li se uopće? Kako bi to utjecalo na gugl rankinge, povećanje posjete, nešto treće što sam previdio? Dajte podijelite iskustva i koje zrnce mudrosti jer dilema je velika :smiley:

Podforum je prikladan.
Ja ti nisan neki veliki webmaster i slučajno sam tu među vama pa moje mišljenje nije relevantno, a ono je da se svakako isplati jer imaš širu publiku. Time veću popularnost. A ako je str. komercijalna više i zarađuješ.

Ne može štetiti, dapače.

[quote=“Gigolo”]Podforum je prikladan.
Ja ti nisan neki veliki webmaster i slučajno sam tu među vama pa moje mišljenje nije relevantno, a ono je da se svakako isplati jer imaš širu publiku. Time veću popularnost. A ako je str. komercijalna više i zarađuješ.[/quote]

Na tom tragu zapravo i razmišljam. Jedino me je malo brinulo da me gugl ne bi penalizirao zbog mogućeg dupliciranog sadržaja, ali nakon kraćeg istraživanja po netu izgleda da je to rijeđi slučaj.

Hvala na odgovorima, odlučio sam napraviti svojevrsni test drive sa njemačkim pa ću vidjeti kako će zaživjeti. :kuc:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja