Isplati li se raditi stranicu s slikama ili vicevima?

Vidim po fejsu dosta se reklamiraju stranice s slikama ili videima koji su smiješni ili bizarni. Ima li smisla to raditi i kolika je zarada na takvim stranicama. Pitam iz razloga što ja na FB stranicu vezano recimo uz prehranu, na 1000 posjeta zaradim manje od 1€ od adsensea, mislim da je na stranicama s slikama lakše privući posjetu, pa pitam zbog toga…

Naravno da zaradis manje od 1 € jer je ta stranica na nasem jeziku, 99,99 % da je tako.

Da istina, stranica je namijenjena za Balkan.

Sa stranicom sa slikama ili vicevima imat ces jos manje, jer je tamo jedan od najmanjih cpcova ikada. Jedino je manji na forumima.

Ok, hvala… Probao sam raditi stranice na ENG, ali nemam publiku na društvenim mrežama za reklamiranje, a do organskih posjeta vrlo vrlo teško dolazim… Nastojati ću onda stvoriti publiku iz USA…

Ne isplati se … Kratko i jasno, bolje to vreme ulozi u engleski jezik i u gradjenje engleske publike … kada kazem engleske mislim strano :smiley:

1 Like

Dimi3je mene samo zanima što govoriš drugima da je gubljenje vremena kada ti imaš 3 sajta i to sva za domace trziste?S time oces reci da tebi više prostora ostavi ili zato onda ti ne radis eng trziste vec ako preporucujes drugima.
Lp

Ili mozda zato sto sam svestan svoje greske? Jer da pratis moj blog dimi3je.com napisao sam da mi je krive sto ne sledim svoje savete i ne radim na egleskom trzistu jer sam vec usao duboko u nase pa cekam da ovde razvijem lanac sajtova kako bi imao vremena za izucavanje stranog trzista… Inace imam i 2 sajta za strano trziste ali su jako mala :slight_smile:

Lp