Ivo blog: blog o internet marketingu

Evo objavih na blog par savjeta kako da povećate aktivnost vaše stranice i nađete dobre objave za vašu stranicu, post je stavljen u “Birtiju”, jer stavljam link ka svom blogu.

http://ivolipovsek.com/kako-povecati-aktivnost-na-facebook-stranici/

Obratite pozornost na Kako pronaći dobre objave za Facebook stranicu? odlomak…

1 Like

Kategorija birtija je mjesto gdje postamo o temama koje nemaju veze sa IT-om, Webmasteringom ni drugim naznačenim temama u Forumu.
Samo stavljanje linka na svoj blog bez razloga i da je svrha sam sebi nije prihvatljivo nigdje u Forumu, pa ni u birtiji. :frowning: Jedino mjesto gdje to “stoji“ je ova kategorija gdje sam te premjestio.
Eto, sada nas u ovoj temi možeš i dalje obavještavati o svom blogu, kako ide i što poduzimaš? :blush:
Samo naprijed. :o:

P.S. Smile inače “nacrtaj” ovako: : ) bez razmaka. :slight_smile:

1 Like

Cestitam na reachu ovo je ludilo dignut. No nista nisi pretjerano objasnio kak i sto…osim sto si dao stavke, neke koje optrilike svi i imamo u glavi, evo narocito ova kategorija Kako pronaci dobre objave za Facebook stranicu?

Pa tu nist ne pise…

1 Like

Slozio bih se sa Cupom, rezultat je perverzija, ali nikako nije lepo objasnjeno kako je postignut.
Sve si rekao a u stvari nista nisi rekao. Nemoj da se ljutis ovo je dobronamerna kritika, z aubuduce, posto vidim da ti je blog relativno nov.

2 Likeova

Pa da i ja ne kritikujem i rado cu pratit blog jer san sada vise tome posvecen…kak sam poceo sa IA

1 Like

Isprike, nisam znao. Da sad se sjećam da su pod Projekti podforumom dozvoljeni linkovi. Hvala! :slight_smile:

Znam, desi se lapsuz :slight_smile: Ako može samo promjena imena ove teme, jer nemogu pronaći gdje editujem. Ako može naziv: Ivo blog: blog o internet marketingu

Kako ću dalje objavljivati, a biti će i journeya vezano za Instagram i Youtube, bolje zvuči nego ovo kako sam nazvao samo zbog ovog posta. Hvala! :slight_smile:

Dao sam par smjernica osnovnih, te odlomak Kako pronaći dobre objave za FB stranicu iz razloga što je to jednostavan način za pronaći dobre objave na koje će fanovi reagirati. U kratko, ako je vaša stranica o mobitelima, možete posjetiti neku drugu facebook stranicu o mobitelima, otvorite fotografije prolaskom miša po njima vidite broj lajkova i komentara na tim fotografijama. Vidjeti ćete prosjek lajkova, a tu i tamo naići će i neka slika koja ima lajkova 3-4-5 puta više od prosjeka. Ukoliko tu sliku objavite na vašoj stranici, sigurno će ljudi reagirati bolje nego što su na vaše prijašnje mobitele. Ta objava je znači već potvrđena da ima više interakcija nego prosjek objava za vašu tematiku stranice. :slight_smile: Ostali savjeti u članku su isto veoma bitni, a kroz vrijeme će se sigurno povećati reach kako sam i napisao na blogu.

1 Like

@c3po brisi ovog spamera sa progamera.

Osobno me je oduševio. Od uvijek sam miljenik Mozille, a novi browser je bomba. Jeste li ga isprobali? Koristite li ga?

Osobno mislim da je ovo početak, te da i dalje nije kasno za uspješno ulaganje, no više pročitajte u postu.

Ukoliko netko kreće ili želi krenuti sa Instagramom, mislim da će mu ovo biti od koristi :slight_smile:
Jučer sam krenuo, u mj. dana nadam se da ću na accountu cryptongram stići do 5000 followera. Update će biti na blogu cca svakih tjedan dana.


Važno je prepoznati kriptovalutu u početku, dok je na niskoj cijeni kako bi se moglo profitirati veće iznose.

Dobar tekst, dobro napisano i objasnjeno :+1:

1 Like

Kako su kriptovalute dosta aktualne zadnje vrijeme, odlučio sam se napisati članak o svom favoritu, te objasniti zbog čega ga svrstavam u favorite: http://ivolipovsek.com/verge/

1 Like