Izgubili ste facebook nalog?

Stiglo mi ovo u inbox, možda nekome pomogne

https://adcombo-blog.com/ban-your-stereotypes-about-fb/

Da, istina, ja sam izgubio jedan account i moram rec da taj FB je stvarno gadan i prilicno pametan. Pravim accountima ili onima koji se normalno ponasaju nikad ne posalje neke provjere tipa upisi datum ime zivotinje ili koje vec provjere imaju. Pogotovo ako ti je broj mobitela vezan za FB si prilicno siguran. Odnosno mogo bi rec i 100% da neces izgubiti racun,.

Ja sam imao broj mobitela koji vise nisam kroistio i poslali mi neko pitanje na koje nisam naravno znao odgovor i gotovo, to je to, nikad nisam spasio taj racun, cak sam mislio ponovno kupiti taj broj mobitela ali to je neka procedura… Nakraju ostao bez FB racuna.

Eto, ako nas ima jos napisiti vi kako ste ga popusili.

Ja sam imao 2 potvrđena acocunta za privatne svrhe (2 različita broja telefona koja koristim) sa sličnim slikama. Jedan je bio za HR drugi je bio za prijatelje i poznanike izvana i koristio sam oba facebook profila oko 3-4 godine da bi mi prije par mjeseci facebook uklonio “main” account koji imam već 10 godina. Poludio sam jer mi je sve vezano za taj acc (instagram,računi,neke stranice i hrpa gluposti koje su meni bitne).
Nakon toga sam proveo tjedan dana se dopisivajući s fb preko drugog profila i objašnjavajući.
Prvih 4-5 mailova je bilo negativan odgovor odmah u startu ali sam ja inzistirao pa su me svašta nešto tražili (sliku osobne,zadnje znamenke računa,povrdu preko moba) i nakon tjedan dana su mi vratili acc.
Prije mjesec dana mi je acc opet bio nedostupan i nakon toga su mi blokirali karticu i sad nemogu plaćati oglašavanje s tog računa nego sam opet morao aktivirati drugi (ovo je već druga kartica koju mi je fb blokirao s tog acc a ni na jednog nisam imao duga nego potrosenih $$$ na oglašavanje u ovih 10 godina)

Također mi nije dozvolio ni da promjenim naziv stranice iz 123 u 124 iako sam im objasnio i poslao kako je sve to isto i da se ništa nemjenja…

Užas mi je fb postao…

OMG pa tvoja su iskustva jos gora nego moja. Strasno nesto. Zamisli tebe koji palcas rekalme i trosis novac banirali a u isto vriejme tamo ordiniraju kriminalci koji spamaju razno razne budalestine sa fake facebook racuna i nikom nista, njih isto zbaniraju, ali boli njih oni kupe novi za 2.5$

I tko je nakraju dobio po glavi, obicni korisnik, a spamer za 2.5$ opet moze spamat.

Sreća da nisam “facebook igrač” ali šta je s ljudima koji su potrošili $$$$$ na razne stranice i gradili ih godinama?
Sad sam se opametio pa stavio i ženin profil za admina stranica :slight_smile:

No facebook je “glup” i nesiguran po tom pitanju a podrška tek (odgovaraju mi indijci preko google translatora) i nakon svih stvari što sam im poslao i 5 mailova nisu mi dozvolili da koristim istu karticu na tom profilu…

Glavno da si ti “pametan”, dragi korisniče lijepog imena. :blush:
Uz sve to, vidim znaš koristiti i Google, pa ti sugeriram da provjeriš tamo koji je službeni jezik u Indiji (jedan od)? :smile:
Ne moraš mi odgovarati, dapače, molim te, nemoj. :o:

1 Like

Mozda su prevadjali indijski na hrvatski?

“Službeni jezik hindi, engleski i 21 nacionalni jezik” S wikipedie.

Mislim da nije stvar u tomu koji je službeni jezik, nego da loše odgovaraju, loše pišu engleski i onda ti njih skuži kaj žele reć.

Oko 370 miliona ljudi u Indiji govori hindskim jezikom (41%). Treba nova tema hah :grinning:

Nek si se opet ti našao javiti. Svaki dan komuniciram s njima + što sam imao prilike komunirati i s njima uživo mjesec dana tako da znam šta pričam. A to što pričaju engleski je iz razloga što tamo po tim svim selima ima svatko svoj jezik pa onda se lakše razumije na engleskom nego na seoskom.

Nekužim čemu javljanje na ovaj moj post? niti je itko ikog vrijeđao na forumu ni tebe spominjao.

Kod mene nema problema s facebook profilom, ali ima s reklamama. Zadnjih par dana im treba cijelu vječnost da odobre reklamu, prije su znali unutar 5 minuta odobriti novu reklamu, a sad zna proći cijeli dan da bi odobrili i kad novu reklamu napravim, a i kad dupliciram staru reklamu isto tak. I cijena po engagementu, na 2 iste reklame različita cijena, na jednoj 0.003$ a na drugoj 0.1$, znači sve isto a oni toliku razliku u cijeni naprave, probao pustiti i 2 iste reklame u isto vrijeme i ista situacija se dogodila :thinking:

Kod mene opet nekad puste reklamu bez problema a drugi puta kažu da je previše texta na slici i onda napišem duži opis pa prođe… logika ili nelogika? :slight_smile:

Pa nije to bas tako, jer ce dobiti i ban domene, pa ce dobiti i ban page-a koji povlaci tu poveznicu. Tako da ce rezultirati i potrositi mnogo vise od 2.5$. Jedino ako ne misli svaki dan otvarati novi sajt, mada i to nije moguce jer mu objave linka idu u flag odjeljak.

Prosto su osmisli prepametno njihove botove, minizirali su spam i svaki pokusaj spama. Takodjer nikad ti nece ukinuti profil, ako sa njega ne izvlacis korist, bilo invite, bilo pokusaj postavljanja linka u grupu ili slicno.