Iznajmljujem hosting za pocetnike

Imam prazan hosting server koji je nekoriscen a koji istice tek za godinu dana.

Ako ste pocetnik sa web sajtovima i nemate hosting, mozete ga naruciti kod mene za svega 2 dolara mesecno. Ja cu vam pomoci oko instalacije i podesavanja sajta. Kontaktirajte me u inboks.

Evo i ja da se ubacim da pomognem pocetnicima, kod mene je malo jeftinije mesecno. Mozete da hostujete do 3 sajta i samo je vas hosting, sa vasim username-om i passwordom.
Potrazite me na adresi - https://www.namecheap.com/hosting/shared/

11 Likes

Evo i ja da ponudim jos jeftinije:

https://www.namecheap.com/hosting/?type=beginner

2 Likes

Bez obzira na cijenu, ovo je ono najvažnije u čitavoj priči.

Još nekoliko sati traje. Čak smo došli i do cjene manje od 1$ :stuck_out_tongue:

https://www.namecheap.com/domain-web-hosting-ssl-deals/black-friday/

Pa videli ovi iz Namecheap-a moju ponudu pa odlucili da me uniste, da se ne obogatim. :joy:

Btw, sto niste stavili ovo u Black Friday temu? Ja bih uzeo jedan da sam znao da je toliko jeftino, i posle bih naplacivao duplo vise pocetnicima, win-win situacija, profit 100 % :slight_smile:

Salu na stranu, ne znaju svi pocetnici da povezu domenu i hosting, da instaliraju CMS, da instaliraju temu, Wordpress, plagine ili sta god, a tek kad istekne prva godina pa moraju da sele sajt…kuku lele. Pricam iz licnog iskustva. Nego naravno uvek neka negativnost.

1 Like

Za sve ima podrska koja pomaze maksimalno, niko od nas nije rodjen naucen. Sve ima i na youtube objasnjeno korak po korak cak i na nasem jeziku a i na eng da ne pricam… Ja i dan danas zajebem nesto, pa samaram podrsku da popravi sta sam ja pokvario, uvijek izadju maksimalnu u susret…

Kasno sam video nego sam bas video juce pa postavio.Znao sam da traje jedan dan pa ti nije bila konkurencija,inace svaka cast na toj ponudi i pomoci za pocetnike.

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey