Izrada android app od web stranice

Pozdrav svima,
nudim uslugu izrade nativne Android aplikacije, odnosno - transformaciju vaše web stranice u aplikaciju koju možete objaviti na Play store. U ovoj ponudi za 1000 kn nudim ovo što vidite na videu ispod (kao primjer sam uzeo Index.hr), a ako želite neke dodatne customizacije - obratite se u inbox pa ćemo vidjeti koliko bi što dodatno koštalo. :slight_smile:

Vi mi dostavite adresu stranice i ako želite dodatnu ikonu/logo za splashscreen ili drukčiju color schemu. Nakon najviše 48 sati šaljem natrag app bundle za upload direktno na Play store bez dodatnog posla. Ako vam je lakše, mogu i ja objaviti ili mogu poslati upute kako se to obavi. Ako se nekom ne dopadne krajnji rezultat - izbrišem APK i nikom ništa, ne morate plaćati.

Ponuda traje 14 dana od danas.

Primjer: https://streamable.com/v8e637

2 Likeova

Pozdrav, samo da se nadovežem na ponudu ako nije problem. Ja trenutno kanim napravit jedan sajt gdje ću nudit neka “ready to go app i game rješenja” ( znači gotove igre i aplikacije sa custom vizualnošću i objektima" i također sam mislil uvest i pretvorbu stranice u app (osnovna app bi bila obicnna verzija mobile stranice bez search bara a custom bi bila sa padajucim izbornikom, gumbma po želji itd. Moje pitanje glasi, dal nije 1000 kuna puno? Mislim evo ja još nemam posla u tome pa me zanima dal vi imate sa tom cijenom posla? Hvala

1 Like

Kristijan, takve se stvari pitaju putem privatne poruke.

1 Like

Zainteresovana sam, poslata je ponuda na pp. Hvala :blush:

@Kristijan: Onaj kome je puno - on neće kupiti. :slight_smile:

1 Like

1000kn??? wtf za manje od 1 sat posla, pa tko je ovdje lud???

Svaka čast ako navedenu uslugu uspješ nekome prodati na 1000kn. Ja istu dajem odma besplatno.

Dobra satnica :slight_smile:

Nema frke, evo tko se javio meni javite se Kaputiću najprije da vam napravi za džabe. :slight_smile: nakon toga je moja cijena 1200.

3 Likeova