Izrada weba upload / download fileova

poz, zanima me koliko je tesko napraviti, tj isprogramirati web stranicu koja bi imala mogucnosti uploadanje/downloadanje fileova, znaci tocno poput ovih tu
http://proconfigs.com/
,
http://www.gamerconfigs.com/
,
http://www.gamingcfg.com/
i iznimka, ovaj web koji ima isto to ko i ove samo malo vise mogucnosti:D

  • koliko templateova treba napraviti u ps za tako nesto?
    hvala na pomoci ;D

?
ništa a ? :smiley:

pa jel znaš programirati?

mislim, kolko je to komplicirano ?

Pa ako neznaš onda je jako komplicirano

Za nešto kao gore navedeno ne trebaš niti jedan template u PS-u, a komplicirano je onoliko koliko znaš programirati.

http://bit.ly/yTcect

pa netreba se napraviti dizajn u photoshopu, izrezat i dalje ostalo s dreamweaverom ? pocetnik sam al kuzim kodiranje donekle:D i jel se to moze s besplatnim skriptama slozit?
hvala na odg ;D

Čini mi se da imaš sklonosti ka brzim rješenjima i besplatnim, probaj sa nekim od CMSova poput Joomle, pogledaj kakve ekstenzije imaju na svom oficijelnom sajtu, možda ti to malo pomogne.

cek o cemu ti? fkt. ne kuzim xD

daj molim vas moze mi neko helpat s tim ? :S znaci zanima me dal neko zna koje bi to skripte bile i dal se mogu nac za downloadati…

hvala :wink:

[quote=“luka5”]cek o cemu ti? fkt. ne kuzim xD

daj molim vas moze mi neko helpat s tim ? :S znaci zanima me dal neko zna koje bi to skripte bile i dal se mogu nac za downloadati…

hvala ;)[/quote]

O čemu ti? mikibm ti lijepo kaže a ti ne kužiš što ti čovjek priča. Ima masa skripti za to što trebaš a sad da ti netko donese sve na tacni…neće baš ići. Googlaj…php scripts upload, download files

sry al ovo pitanje o čemu ti je bilo za onog lika koji kaze da se ne radi template u ps pa me to zbunilo samo…
ne trazim ja da mi netko da linkove i kaze postupak od a do ž nego samo dal se to isplati radit, i dal se mogu naci scripte na googleu… i hvala btw. :wink:

Kakve skripte??
Pa o tome se radi - to moraš sam isprogramirati ako želiš da na nešta liči.
Da li se isplati? Vjerojatno si neki 13godišnjak koji se uhvatio online igrica i sada će ga primiti u neki klan/savez ako ih impresioniraš i ovo je tvoj način. Stoga, ne, ne isplati se financijski. A ako tvoju dušu ispunjava ulazak u takvo društvo onda ti se isplati, logično.

Čovjek ti je iznad sve fino napisao, a to što ga ne kužiš je tvoj problem. Proguglaj neke riječi koje je napisao a ne kužiš (kao npr CMS, Joomla itd), a ne da odmah indirektno potenciraš svađu kao da je čovjek napisao nešto bezveze… a ponavljam, bio je od pomoći.

btw prijateljski savjet - bježi od Dreamweavera. Kada sam bio klinjo mislio sam da se u njemu sve radi jer je sve bilo drag ‘n’ drop, ali čim sam pobjegao običnim text-editorima jako brzo sam počeo kopčati i povezivati neke stvari.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja