Izrađujem Wordpress teme

Pozdrav… s joomlom sam se upoznao prije 6 godina i znam ju odlično … wordpress sam počeo učiti prije 2 godine i došao sam do toga da mogu napraviti temu kakvu želim…

Pa ako kome treba tema za blog ili news portal … slobodan sam… nadam se da ću nešto zaradit svojim znanjem.
Zadnja wordpress tema koju sam radio:
http://img809.imageshack.us/img809/9018/localhostezagorje.jpg

Jednostavno lepo vrh :slight_smile:

Bilo bi dobro vidjeti više tvojih tema sa live linkovima, nego screenshotovima.

Koje tehnologije poznaš/koristiš?

Poznam odlično joomlu, wordpress… html/css php… rad u photoshopu, flash, počeo sam se igrati i opencartom…
Live link ću sutra staviti… radim lokalno sve…

Vidi ako ti vec ide dobro oko wp, zasto ne odradis par thema i objavis na themeforest i slicne sajtove mislim da mozes mozda i bolje da prodjes.

već sam bio objavio al su me odbili jer tema nije izgledala kao druge… pogledaj zadnjih 20 tema na themeforestu za wordpress news magazine… sve su na istu foru i to mi se ne svia…a drugačije nemože kod njih…

Nisi odbijen zato jer nisu izgledale kao druge, već zato što ti je dizajn outdated.

Usporedi svoj screenshot sa bilo kojom drugom temom na ThemeForestu, kvaliteta nije niti blizu.

Nemoj se uvrijediti, nemam niti ja pojma o web dizajnu i zato ni ne radim sam takve stvari, ali takvo je stanje stvari.

na to sam i mislio… ne sviđa mi se takav rad jednostavno… ubija dizajn…

pa ako ti je cilj zaraditi novac, a pretpostavljam da je. onda napravi teme s dizajnima sličnim na themeforest, bitno je da pratiš korak s vremenom. a ti zasebno možeš na svojoj stranici nuditi teme koje se tebi sviđaju.

[quote=“APazinjan”]Nisi odbijen zato jer nisu izgledale kao druge, već zato što ti je dizajn outdated.

Usporedi svoj screenshot sa bilo kojom drugom temom na ThemeForestu, kvaliteta nije niti blizu.[/quote]
I gledaj da radiš responzivne stranice :slight_smile:

Koji rad? ovaj tvoj ili onaj na themeforestu?

Zašto?

ovi na themeforestu…

Čekaj ti se sad zajebavaš ili ovo ozbiljno misliš?

Ovaj tvoj rad koji si ovdje prikačio je bio možda aktualan prije 6-7 godina, ali danas nikako više nije i to je jedini razlog zašto nisi prihvaćen an Themeforest, osim toga oni su prilikom prvog odobravanja za prodaju tema prilično rigorozni i provjeravaju dosta kod. Ukoliko on nije kvalitetan onda nemaš što tamo tražiti, ipak su to premium teme koje moraju biti na razini. Što se tiče dizajna, nadam se da si upoznat s današnjim, a i sutrašnjim trendom, s trendom iz prošlosti si vidim dobro upoznat.

Sve je više responsive temi na themeforestu,pa ako ce ici za tim “novim dobom” onda neka bas ide :slight_smile:

Baš sam mislio pitat čisto informativno dal je netko od “php programera” & “xhtml/Css” ninja probao objavljivati na themeforestu? I koliko bi došlo rezanje PSD-a i priprema responsive teme za themeforest (odokativno).

No za početak bi definitivno probao sa responsive newsleter dizajnom. Dakle samo xhtml/css i optimizacija za nekoliko email klijenata + newsleter servisa tipo MailChimp.

Ja dizajniram pa…

Ja upravo radim na temi koja ide na ThemeForest. Ja sam osobno zadužen za konvertiranje gotovog html templatea u WordPress temu, moj partner radi PSD + html/css/jQuery.

Što se tvog pitanja tiče, pretpostavljam da misliš dati nekom da ti izradi temu pa da ti prodaješ na TF? Ne bih ti to savjetovao pošto ukoliko sam nešto ne napraviš, kako ćeš nuditi podršku? Istina, na TF podrška nije obavezna ali se kupci vjeruj mi ponašaju kao da je, tako da bez supporta nema ni uspjeha.

Da to mi je jedno od pitanja koje mi se motalo po glavi. Tj kako postaviti stvari kod partnerskog odnosa. S obzirom da themeforest nema opciju automatskog djeljenja zarade (ako npr više ljudi radi jedan template). Ipak, tu su porezi itd itd i bilo bi lakše kada bi envato imao unaprijed riješene te stvari. Svakom dolazi njegova zarada (postotak) i svatko radi svoj dio posla. Istina može se i ovako partnerstvom po dogovoru, ali preferiram službene suradnje.

Kad objaviš temu, svakako javi :smiley:

Ja sam svog partnera našao nakon što sam ih nekolicinu prošao.

Dogovor se praktički bazira na povjerenju, temu ćemo objaviti pod zajedničkim account-om te dijeliti zaradu na pola te svatko povlači metodom koja mu paše. S obzirom da možeš odabrati više od jedne metode po povlačenju novca (koji se na marketplace-u događa jednom mjesečno) nema nekih velikih problema.
A i s obzirom da ovisimo jedan o drugome to dodatno pojačava tu komponentu povjerenja.

Svakako ću se pohvaliti :slight_smile:

Imate li već nekih gotovih tema?
Volio bih vidjeti vaše Themeforest profile (u principu aktivan sam na svim Envato tržištima, ne mora biti samo Themeforest. Možda Codecanyon? :wink: )


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact