Nakon suradnje od nešto više od godinu dana… kada sam pokušao otkazatu uslugu nastali su problemi sa ovom lopovskom firmom.
Podrška im je jako loša… ticket sustav im ne radi iz njihovog sučelja. nekoliko puta sam ih morao kontaktirati - potsjetiti putem facebooka da mi odgovore na ticket. I to je uglavnom bilo oko upgrade-a usluge ili računa ili nešto treće.
VPS je unmanaged te nisam slao upite oko održavanja servera nikada.
nakon slanja zahtjeva za zatvaranje usluge natjerali su me da plačam još više od 50 dana za VPS koji htio otkazati.
početkom 12 mj. tražio sam raskid ugovora… dobio sam odgovor da moram otkazati uslugu 4 tjedna prije kraja mjeseca te da ugovor vrijedi i 12 i cijeli 1 mjesec jer nije i da nemože biti prije raskinut. Tako stoji u njihovim opčim uvjetima.!
Molio sam da mi uvaže moj zahtjev i da raskinu ugovor sa krajem 12. mjeseca jer je ostalo do kraja mjeseca 3 tjedna i 4 ili 5 dana.
Nisu prihvatili… OK pomirio sam se da ću plačati do kraja jer su lopovska firma koja kada želiš otiči otimaju.
Imaju te stvari u opčim i sam sam si kriv jer ih nisam čitao.
Danas otvaram mail i veselje na računu još stoji naknada koju nikada prije nisu naplatili. 6€ + prvi mjesec (koji je uvečan za nešto manje od 1€).
na računu piše samo naknada… WTF pretpostavljam naknada za otkaz ugovora…
Stoka imaju moj broj kreditne kartice i uzimaju si lovu kako hoće pribrajaju naknade uvečavaju cijene.
Iako im to sve “možda” stoji u opčim uvijetima… IZBJEGAVAJTE ovu firmu jer za takav bezobrazluk se ne isplati gubiti živce.