Za oko mi je zapeo jedan predmet, jer već neko vreme razmišljam da uzmem držač za knjige. U pitanju je masivniji predmet koji služi kao podupirač na koji se knjige naslanjaju. Poželjno je da bude u fazonu kao što su i knjige koje pridržava.
Gledajući neke knjige naišao sam na jedan zanimljiv, u putanju je presto iz serije Game of Thrones. Jeste mi zanimljiv, ali ga ne bih kupio, mada ima prilično ljudi koji bi to uzeli.
Sledeća stvar koja mi je privukla pažnju jeste cena od 12 079.00 dinara ( 760.33 kuna).
Odlučim da vidim koliko to košta na trulom zapadu i odaberem prvi rezultat pretrage gde je cena 59.99 dolara. Verujem da bi se našlo i povoljnije sa malo truda.
https://www.bestbuy.com/site/game-of-thrones-iron-throne-bookend/6323705.p
Ova cena mi se nekako čini upola niža u inostranstvu, pa bi se otvorila mogućnost da se to može uvesti i prodati sa nekom zaradom koja nebi bila 100%, već recimo 70%.
Nisam ništa slično radio, ali me zanima da li je neko probao da uvozi/nabalja tako robu i prodaje ovede.
Tu su narvno opcije affiliate (ima i sajt koji sam naveo kao primer) ili dropshiping, ali namam iskustva oko toga, a deluje primamljivo sa ekonomske strane.