Jedna idejica za chat :)

Znači, pala mi na pamet jedna ideja…ide ovako:

Napraviti chat koji služi za chatanje kad ti neradi chat na facebook-u. Šalim se, znači upućen korisnik napravi na tom chatu sobu, i djeleći link te sobe može pozvati NE upućenu ekipu na razgovor…tj. da upadnu u tu chat sobu.
Tako upućen korisnik dodje na fejs, i pošalje link sobe neupućenoj curi s kojom chat-a na facebook-u, i kaže joj da mu brejka nešto fejsu i da će se lako nastaviti dopisivati, samo da dođe na taj link.

E sad, zašto je ona ne upućena, a on upućen…zato jer chat pamti history svake poruke i takvu poruku prosljeđuje upućenom korisniku. Znači, on dok se s njom dopisuje, može vidjeti svaki puta što je ona pisala i što je brisala dok je kompletirala poruku :smiley: Svi znamo da ljudi jako često pobrišu svoje prvotno i najiskrenije mišljenje.

E sad, pošto neznam kak to unovčiti…nebum to napravio. Iako sam na granici da napravim iz čiste fore…nego, kak se vama sviđa? :smile:

mIRC je poodavno izašao iz mode. I mean.

Što je to mlRC? …

To je vec drugar napravljeno odavno nema te ideje danas koju vec neko nije realizovao malo ih je gotovo i ne postoje :slight_smile:

hehe, neka je napravljeno :smile:

…al teza ti svejedno ne stoji. Rekao je tako netko u neznam kojem stoljeću : “Sve što je moglo biti izmišljeno, izmišljeno je” , a tek iza toga su došla sva čuda tehnologije koju danas imamo. Tako da se naj s te strane zavaravati.Baš je suprotno, izumi rastu eksponencijalno, jer što se više toga napravi…postoji više potencijala da se napravi još toga…

Ha, ha, ha. :smiley: Generacijske razlike, ha?

2 Likeova

Ehhhh, te blazena vremena od 1998-2003 kada je IRC bio na vrhuncu moci :)) Ovo danas s fejsom nije ni priblizno zadovoljstvo kolko je bilo u tim davnim godinama. Puca me nostalgija :grin:

1 Like

E koliko sam nekad visio na yumirc i ircsvet jao jao :slight_smile: i dalje imam neke projekte vidim da se vrte na internet iako sam ih povukao. Ovaj facebook se usrao u sve, prvo je irc prsao mada dolazi po malo raje ali nije to kao nekad.

Jos uvijek je IRC aktivan, ne kao prije kada je sluzio i za upoznavanje i tu vrstu chatovanja , nego za određene projekte kao na primjer na freenode mrezi, kanali joomla, wordpress, drupal , ubutnu i sl :slight_smile:

mIRC :frowning: ah ta vremena, kako je sve bilo savršeno :smiley: