Jel još kome stao raditi Google map?

Pozdrav,

iznenada mi stao raditi Google Map i kao kaže da moram aktivirati Billing on Google Cloud.
Odem na sugerirani link (i ako ja išta dobro razabirem u tom kaosu od Console) …čini se kao da imam aktiviran taj Billing account.
Mislim, imam izvješća do današnjeg dana po koliko su skidali mjesečno…ali ne kužim koji se sada vrag desio da je to stalo raditi.

Pa me čisto zanima jel još netko trpi isti problem? Hvala.

Da stvar bude bolja, imam više različitih projekata i jedan billing account. Te koliko vidim, svi projekti su dodani na taj isti billing account, a “fora” je u tome da neki projekti rade, neki ne.
Tj. svi projekti koji idu preko jednog od API-KEY-eva su stali. (A sve je isti billing account)

I nekada ranije sam podešavao koji API-KEY ima permissione da se prikazuje na kojoj domeni…ja te postavke više ne mogu naći nikako gdje se nalaze??

Google vec neko vrijeme trazi da se doda kartica na console.developers.google.com
https://cloud.google.com/maps-platform/pricing

Možda provjeriti da nije ispucana neka kvota

https://console.developers.google.com/iam-admin/quotas?project=__PROJECT_ID__&service=maps-backend.googleapis.com,maps-android-backend.googleapis.com,maps-ios-backend.googleapis.com,static-maps-backend.googleapis.com

(__PROJECT_ID__ zamijeniti sa stvarnim ID-jem projekta).

Ma imam vec dodan billing account, kao sto gore rekoh …i svi google projekti idu preko tog billing accounta, zato mi je cudno da je stao radit samo jedan api key.

Onda im je greska kriva…al kako god okrenes, iovako im je kriva. Koliko vidim nista nije ispucano…

Napravio sam novi api key…i stvar dalje sljaka…

Mislim da je prošlo 12 mjeseci trial perioda i sad se nastavlja plaćeni. Ako niste ispucali sve u trial periodu još neko vrijeme će vam mpasi na webu biti besplatni, a nakon toga kreće naplata. Mislim da samo treba upisat karticu da nastavi funkcionirati.

Kakav crni trial, zar nije bilo da dobivas besplatno neznam sada koliko 100-300$ automatski mjesecno i to se odbija koliko potrosis. Ako i ne potrosis toliko stavis limit za svaki slucaj da nebi naletio ludak i namjerno ucinio da ti se naplacuje vise (neznam kako to ide, vise klikova sto ja znam) i to je to. Nikada nisam cuo za trial, mozda je to novo.