Jel neko koristio ovaj SSL?

Pozdrav ljudi,
zanima me da li je neko koristio ovaj srednji “protect multiple websites” paket SSL-a i da li je dobar za web shop

PS. Ne zanima me jeftinije, i ne zanima me da li ima negdje drugo da se kupi nemoj da spamate s tim, zanima me konkretno misljenje o ovome.

Znaš li koja je osnovna namjena UCC/SAN certifikata? Realno, ne vidim nikakvu potrebu da koristiš ovaj tip SSL-a za web shop. Koliko poddomena planiraš koristiti?

Do 5 poddomena, i trebam jedan cerifikat za web shop a drugi za prodaju nekih usluga nije web shop ali slicno je, odvija se neka transakcija.

Imao bih stvarno pravi savjet kako i što, ali zbog dušebrižnika tipa @c3po koji će odmah graknuti “samopromocija” ne želim sudjelovati.
Za početak googlaj “ucc/san ssl vs wildcard” bit će ti jasno zbog čega si na krivom putu.

Slobodno ti napiši neku od svojih “promocija” (promoviraš sam sebe, zato i jesi ovdje). :blush:
Sad te još treba i nagovarati? To je nova taktika? :smile:

Forumaši već znaju, tvoje su usluge možda i kvalitetne, a kome ne smeta višestruko veća cijena nego u konkurencije; prići će i tebi. :blush:

Meni je apsolutno svejedno. :o:

I ja sam primjetio, ne zamjeri, ali na svaku temu svoje usluge objavljujes. Da je mene vise smorilo to citat, okej jednu temu uzmi za sebe promovisi, ali nemoj na svaki post sebe pominjat. Daj savjet, ali ne moras uvijek svoju ponudu objavit.

SSL si isto nudio ovdje u temi nekoj i skuplji si koliko se secam od namecheap bio, a istu stvar prodajes. Nego nbt je to sad potpuno i nema veze sa ovom temom, ali ako vec mozes daj savjet, al bez toga sto kazes “samopromocija”

Jer sad kad bi svi ovdje poceli nuditi usluge na svaku temu na cem bi to licilo, jer vecina ovdje se time isto bavi pa to ne radi.

Mnogo je ljepse da te korisnici sami promovisu nego ti, ako iko koristi tvoje usluge sam ce mu ovdje preporucit da kod tebe pogleda ssl koje nudis i da si povoljniji od godaddy i da je zadovoljan tvojom uslugom.

1 Like

Totalno krivo. Pogledaj cijenu Wildcard SSL certifikata koju je @msroky postavio u prvom postu, onda je usporedi s https://www.croweb.host/shop/comodo-positive-ssl-wildcard
Pametnom dosta.

Dragi @Sceko što bih prema tvom mišljenju trebao? Dati (besplatno) savjet te poslati link na nekog indijca koji resella SSL, iako tavo nešto u ponudi ima i tvrtka koju predstavljam? Naravno da sam uvijek za pomoći članovim ovog foruma ali mi je posao koji predstavljam na prvom mjestu.

Još nešto: s obzirom na većinu ovdje prisutnih (čast cijenjenim izuzecima) koji koriste po xy fake računa, trollaju o temama koje veze nemaju s realnošću, pokušavaju “uvaliti” kojerazne skripte, botove, phising, crawling…pitaj q što još sve ne, ja promoviram poslovanje realne i legalno strukturirane firme koja uredno izdaje račune, plaća PDV i sve parafiskalne namete, ne skrivam svoj identitet niti pokušavam bilo koga za bilo što prevariti.

Ako kršim pravila Foruma neka me administatori sankcioniraju i mirna Bosna.

Živjeli!

1 Like

Opet ti izreklamira sajt kao da neces :slight_smile: i onda je usporedi sa https://www.namecheap.com/security/ssl-certificates/comodo/positivessl-wildcard.aspx I opet je jeftinije od tebe 22e

O tome mi pricamo okej je to, ali nepotrebno potpuno sve si to mogao na pm da mu ponudis, jer ovako mogu poceti i ostali i onda cemo samo da citamo vase linkove.

2 Likeova

ma treba samo pit pivo ba