Jfusion bridge problemi

Instalirao sam tu komponentu na joomla portal i neke stvari očito nisam dobro podesio. Naime, kada se netko ulogira na portalu, i posjeti forum, odmah je logiran na forumu i to sve dobro radi i time sam vrlo zadovoljan.

No ako neko radi obrnuto, dakle, prijavi se na forum, izbaci mu eror:

Zanima me gdje sam pogriješio? Ja sam privremeno isključio navedeni bridge dok ne sredim sve, pa ako bi neko imao volje mi objasnit kako da navedeno popravim, ili ako želi, mogu mu na pp poslat podatke za logiranje na portal pa nek podesi sve kaj treba.

Problem dva je idući…

Naime, ja sam se jučer s Administratorom prijavio na joomlu, dakle, glavnim članom foruma, s kojim ulazim u ACP, nakon toga sam po njemu prćkao u administraciji portala, i sada se više ne mogu ulogirat u ACP kada posjetim forum.

Šta da radim? Kada isključim jfusion i posjetim forum, normalno se mogu ulogirat na forum s Administratorom i uć u ACP. Sad me zanima, ako ja npr, isključim jfusion, i izbrišem Administratora iz joomla sajta,dal će onda normalno radit na forumu? Po meni bi trebalo, a sad jel bude…

Unaprijed hvala svima, i nadam se da će neko ubrzo odgovorit, da ne stoji ovako kako je sada (sa isključenim jfusionom).

Jesi li napravio sinkronizaciju korisnika?

Da ti iskreno kažem, nemam pojma kaj sam napravio, kaj nisam :frowning:

Uglavnom, zatražio sam jednog prijatelja, također člana ovog foruma, koji je to radio već na joomli da mi instalira, i obećao je da će tokom ovog dana sve na novo podesit.

Ako on ne uspije (što je, po meni, nemoguće), onda ne znam kaj bum.

Ako ništa ne riješiš, javi :wink:

Evo danas sam pogledao sve šta je frend napravio - i sve radi kako treba! :klanjamse

Čak je i Administratora sredio :klanjamse

A i tebi isto VELIKO HVALA na ponudi za pomoć :klanjamse


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja