Jooble - primljena poslovna ponuda

Da li ste čuli prije za njih?
hr.jooble. org
došla mi je nekakva nazovi poslovna suradnja:

Jooble je međunarodni sajt pretrage poslova. Ulazimo u TOP 5-icu web resurasa za zapošljavanje u Republici Hrvatskoj.
Između partnera Jooble u Hrvatskoj su takve sajtove kao Burza rada HZZ, Poslić.hr, Njuškalo.hr, Zaposlise.hr, Studentski.hr i dr.
Nudimo Vam dodanje Vaših oglasa za posao u rezultate pretrage Jooble, i na takav način – preusmjeravanje naših korisnika-tražitelja posla na Vaš sajt.
Ova mogućnost je apsolutno besplatna.

Za korisnike na stranici rezultata pretrage Jooble prikazujemo samo naziv pozicije i kratak opis posla. Za prijavu i slanje životopisa je neophodno kliknuti na oglas i preći na sajt oglasa, odnosno na sajt-izvor (kao što je Vaš sajt). Korisnik Jooble neće se moći prijaviti na oglas, dok ne pređe na Vaš sajt.

Kako bismo počeli našu suradnju, biće nama dovoljno da dobimo Vašu saglasnost. Naši IT specialisti dodat će njih samostalno za prikazivanje tražiteljima posla.

Zauzvrat Vas molimo da ukažete link Jooble kao prijateljski na Vašem sajtu, web stranici xxx-yyy

Sarađujem sa njima na više sajtova. Sve preporuke. Na dva sajta smo razmenili banere, a sa trećeg, koji se bavi oglašavanjem poslova povlače moje oglase preko xml koji sam kreirao. Prvo su uradili sve srpske sajtove, sad su prešli na region. Mejl šalje izvesna Tanja, ali mislim da je Google translate u pitanju, pa mejl deluje konfuzno, ali je ponuda više nego fer. Konkrento, na sajtu koji se bavi poslovnim oglasima, dodje oko 2k poseta dnevno.

Super, hvala na infu …