Joomla automatski prevoditelji ne djeluju na template

Pozdrav svima,
prevoditelji tipa GTranslate ne prevedu ništa na predlošku. To je profi predložak od cca 350kn. Na supportu mi ne mogu pomoći. Ne mogu vjerovati da moram “manualno” prevodit. Zar ne postoji način? Drage volje dajem templateza pomoć.

Kod nekih stvari koje su unutar templatea ti nemoze pomoci nikakav prevoditelj. Ono sto pokusaj je otici u srz samog templatea, ako je profi template morao bi imati lang. folder gdje bi se trebalo moci ubaciti novi jezik i sl. O kakvom tipu sajta je rijec, koliko jezika imas gore? Koja je joomla u pitanju? Neko ce ti zasigurno pomoc ali morash dat vise detalja…

Site je croaziavacanze.eu, jedan jezik, joomla 1.5.22. U root-u site-a je language folder a u templates nema languages. Bojim se da nema pomoći

Onako na brzinu gledajući vidim da ti template ‘koristi’ cufon, no i on se da upregnuti da ti prikazuje naša slova i prijevod, no automatikom da ti prevodi sajt, hm, to bi poprilično loše izgledalo. Sve se da napraviti samo je pitanje sredstava na raspolaganju :slight_smile:

Potpuno je razumno tražiti novčanu naknadu ako se sigurno može napravt da ne izgleda loše nakon korištenja npr. GTranslate-a.
Koliko, pa da pitam klijenta? Može i na PM.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja