Joomla: Putanja do slike - Firefox 4 ne radi

Ovako, imam problem sa prikazom slika u tekstu.
Kada sam na naslovnoj stranici, sve je u redu.
Kada otvorim vijest, i ako su u tekst dodane slike, u Firefoxu 4 ih ne prikazuje (vjerojatno zbog URL rewrite).

Problem je putanja koja je primjera radi:
"vijesti/slika1.jpg"

A trebalo bi biti:
"/vijesti/slika1.jpg" (/ na pocetku)

Ako u editoru (JCE) ubacim i cijelu putanju za sliku “http://www.domena.hr/vijesti/slika1.jpg” u Firebugu opet primijecujem da on ostavi putanju “vijesti/slika1.jpg”, bez / na pocetku. Gdje ubaciti taj slash (/) u Joomli?

mogući problem ti je u system SEO plugin-u koji treba biti prvi u u grupi sistemskih pluginova osim ako nemaš neke specifične komponente, ali u svakom slučaju provjeri da li je taj plugin prvi u grupi kad otvoriš editiranje pluginova. Znači ne prvi skroz nego samo u grupi.
ps. kad ga pomjeriš na prvo mjesto (ako je to problem) očisti cache na Joomli i u svom pregledniku nakon toga, probaj i u drugom pregledniku :slight_smile:

[quote=“mikibm”]mogući problem ti je u system SEO plugin-u koji treba biti prvi u u grupi sistemskih pluginova osim ako nemaš neke specifične komponente, ali u svakom slučaju provjeri da li je taj plugin prvi u grupi kad otvoriš editiranje pluginova. Znači ne prvi skroz nego samo u grupi.
ps. kad ga pomjeriš na prvo mjesto (ako je to problem) očisti cache na Joomli i u svom pregledniku nakon toga, probaj i u drugom pregledniku :)[/quote]

A da li bi mozda bilo bolje pricekati da Firefox 4 izađe iz bete pa onda provjeriti?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja