Joomla Template - PROBLEM

Bok,

Evo imam jedan problem s Joomlom, odnosno s Templateom koji sam kupio za Joomlu.

Radi se o tome da sam kupio template na “TemplateMonster” stranici, Template je za joomlu 2.5.6 , te se poklapa s Joomlom instaliranom na mom sajtu.

Ja sam isprobavao instalirati na nju neke FREE template i sve je bilo jednostavno, sad kad sam kupio ovaj Template (70$) skinuo ga normalno na PC, ali nikako ga nemogu uploadat na Joomlu!

Dobio sam neke upute da bi trebao raspakirati template, pa nesto odraditi, pa ga nekamo uploadati itd…

Uglavnom, nisam dovoljno “strucan” za to, pa me zanima dali moze netko reci neki jednostavniji put kako bi to mogao instalirati ili mi preporuciti nekog tko se razumije u Joomlu da bi to odradio za neku proviziju (ili besplatno :yo: )

Hvala

Daj mi link samo od template trebalo bi bit lako.

Kolega poslao sam ti PM

Ćini se da nebi trebalo imat problema 99% sam siguran da nije čak ni framework. Aj probaj ovako imaš neku XML datoteku (unutar foldera di je index.php od templata) detail il slično u njoj su ti putanje do CSS i o stalog a pri vrhu ti je ime template, e sad folder u kojem se nalaze te datoteke mora bit jednak imenu datoteke. Probaj ih sam zipat (zip ne 7zip, rar il slično) i kako bi dodo componentu dodaj mu i to, ako neštima probaj taj folder dodat u templates folder na tvom sajtu tam se dodaju templati i tam bu ih joomla instalirala. Jedna od te dvije opcije bi trebala radit, ako neradi daj mi sam pošalji textualni dio kaj su ti poslali da vidim točno šta ga mući.

Ja to nikad nisam radio, te detalje, instalacije i to…
Imam neko osnovno znanje i to, uglavnom sam radio u administraciji (manje bitne od ovog), ali posto je sajt u zadnje vrijeme offline zbog preuređenja (koje je eto zapelo), moramo to podhitnorijesit.

Ja se nerazumijem u taj CSS, niti mogu naci te datoteke koje trebam…

Jel bi bio voljan to “odradit”, ja bih ti dao sve podatke koje trebas, dakle da to uploadas i instaliras.
Uplatim ti za pice ili reci koliko trazis za ovaj “poslic” :smiley:

Daj neš za kavu sam mi trebaju podaci od Joomle za backend i datoteke od template to kaj su ti poslali može i zipano sve to ni bad bum ja od zipo. Probal bum ovaj prvi to je manje invenzivna metoda.

Evo sad cu ti sve na Privatnuu Poruku poslati

Poslao sam ti PM, pa kad pogledas odgovori :smiley:

Hvala

Napravljeno poslo ti PM

Evo puno HVALA, sve pohvale za “nooroMomento”!!

Idem sad dalje surfat i pokusat rijesit neke stvari, ako zapnem (a vjerojatno hocu), opet cu ja doci ovdje hehe