Ne nisam mislio tako nešto. Već isključivo kao na 24sata i večernjem.
npr:
- Upišeš u Google pojam “šihterica”
- Prvi link ili drugi link vodi na moju web stranicu. Recimo da visitor klikne na drugi link.
- Otvara se moja HTML stranica
- Kada se potpuno otvorila nakon par sekundi treba se pojaviti popup prozor (kao na večernjem ili 24sata)
- Visitor ima dvije mogućnosti
a. Pročitati tekst “Politika privatnosti i Politika kolačića” i kliknuti unutar popup prozora na “politika privatnosti” gumb. Ako klikne na taj gumb u novom prozoru mu se treba otvoriti ova web stranica (koja opisuje detaljnije)
b. Kliknuti na gumb “shvaćam”. Nakon toga ima dostupnost dotične web stranice
Koliko sam ja upoznat s JS (u stvari jako malo), mislio sam na neku skriptu koja se postavlja u HEAD (ili se poziva iz HEAD)
ili
se postavlja odmah iza < BODY > ili prije </ BODY > taga.
Možda lupam gluposti ali eto, nekada davno sam radio sa Javom i JS (prilikom izrade tutorijala iz usluge) ali ne želim novi prozor u browseru već popup prozor.
Jel to uopće moguće ovako?
Meni treba JS “source code” koji ću ja implementirati na svih 2000 HTML stranica.
Naravno ja ne znam kako to funkcionira u stvarnosti jer nisam programer, ali ja mogu eventualne dodatne datoteke koje su vezane za JS smjestiti u folder “COOKIE” koji trenutno imam na serveru.
Tamo sada imam ovakvu situaciju (nešto sam bio kemijao ali nije to to)

Da se razumijemo, ovo nema veze sa Cookie info koji se pojavljuje na CMS-u prilikom posjete glavne web stranice. Tamo je plugins koji je instaliran u CMS (a s njega također visitor može pristupiti HTML stranici koja opisuje detalje)…