Kada dodati oglase

Zanima me kada vi po prvi puta stavljate na sajt oglase (pretežito mislim na Adsense). Da li dodate čim zgotovite sajt ili čekate određenu posjetu? ako da koliku?

Zahvaljujem!

Osobno čekam da sajt dostigne nešto posjeta cca. 200 - 300 unikatnih.

Da, i ja isto, čekam min. 200 po danu onda stavljam.

Ja ih odmah ubacim ne zbog zarade nego zbog toga sto mi je unaprijed predvidjeno mjesto za oglase i ako ih ne stavim stranica nije kompletna.

Jel postoji neki određeni razlog za to da se ne ubaci odmah ili? Mislim ne vidim bas neki smisao cekanja, ali nisam bas ni puno radio s tim pa tako da nemam bas iskustva…

Ja isti čekam minimalno 100 posjeta dnevno.

Na početku je uvijek bolje pustiti bez oglasa. Nitko ne voli oglase kad vidi na nekoj stranici.

Naravno, kad pitaš ljude, svi će reći da ne vole oglase. Nije kao da postoji udruga ljubitelja Google AdSense oglasa. Najbolje da još ponudiš prvoklasne prostitutke svakom posjetitelju, sve besplatno, onda bi svi bili zadovoljni.

Moj savjet, odmah stavi oglase, mjenjaj pomalo njihove pozicije i testiraj kako određena pozcija utječe na prosječnu zaradu. Moraš i ti nešto zaraditi, ništa nije badava, a ionako nitko neće otići sa sitea ako su oglasi na njemu (osim ako nemaš neke odvratne pop-upove)

ja ih odma ubacim, razlog jer smatram da su oglasi dio stranice, te ako želim postići da ljude ne živciraju oglasi, najbolje ih je odma tak posložiti. mislim da nema nikakvog posebnog utjecaja na rangiranje stranice, niti da ljudi bjeze stranice, jer ce bjezati i poslije.

Da ne otvaram novu temu moze li mi neko reci da li postoji neko ogranicenje za oglase po strani, to jest zanima me da li je dozvoljeno 4 oglasne jedinice?

možeš postaviti samo 3 adsense bloka + 2 trake linkova povezivanje.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact