Kako automatski pravit krš sadržaj uz pomoć plugina, bota ili tako nečeg

Zna li ko kako napraviti gomilu automatskih članaka u wordpresu, a da bude dovoljno samo zadati nazive (titlove) članaka, a da neki npr bot, plugin il šta već odradi sve ostalo. Sad uopšte ne mora bit čitljiv tekst ni koristan, ni smislen, ni rewrite drugih članaka, no samo da bude na engleskom (može onaj garbage engleski) i sa zadatim titlovima. dakle može totalno nebulozni tekst i nevezan za temu, može i puko bacanje raznih riječi na engleskom jeziku, al mora da ide automatski i bez puno podešavanja :slight_smile: bilo bi dobro kad bi taj plugin (bot) mogao dodat i koju sliku i bar jedan dva subtitla vezanih za titl članka (može i da subtitle bude the+title ili tako nešta) i određen broj nekih ključnih riječi kroz tekst. ovo ostalo nije toliko bitno al ne bi bilo zgoreg.

@freemind imaš li ti nekog bota koji ovo radi? ili neko drugi. ne znam ko bi još ovo mogao znati pa ne tagujem ostale, al se svi osjetite prozvanim

lijepo bi mi došla ovakva igračkica da mogu testirat neke stvari

Dobra ideja, vidjam takve tekstove pogotovo kada pretrazujem slike, i to nekada budu i na prvoj strani, spajaju vise textova .
Ovde imas robote za tube,

za translate, mogu dodati i za clanke , samo daj neke ideje, gde kupi text koliko textova spaja itd…

Treba ti plugin WP Automatic. On kosta 30eura , ali mozes nabaviti i GPL verziju za 3 do 5 eura, ja imam GPL verziju i radi bez problema.

Onda nadjes sajtove sa kojih ces uzimati vesti, kontaktiras vlasnika i dogovorite se oko uslova , a ima i dosta sajtova koji dozvoljavaju uzimanje vesti uz navodjenje izvora.

Plugin radi odlicno, skida vesti bez greske i slike i video i sve, kopira.

E sad, ako mislis da uzimas vesti bez pitanja , onda ti savetujem da obavezno navedes izvor jer ces dobiti kaznu od googla. Mozes ubaciti neograniceno sajtova , cak mozes ubacivati i twitove sa tvitera ili postove sa facebooka i drugih mreza.

1 Like

Ja imam neku nulled verziju ovog plugina na jednom sajtu i radi ok. Skida sve moze se po keywordima namjestit.

1 Like

malo pauziram sa adult sajtovima. znam za ovaj tvoj sajt, ali ga eto nikad nisam koristio čak ni probao, možda ga budem probao kad nekad sljedeći sajt budem pravio, možda i već danas, pošto mi se nešta ozbiljno ne radi pa bih mogao malo se poigrat večeras sa ovim, ako uvatim vremena.

hm nisam mislio da kupi textove i spaja, radi rewrite i te stvari… ovako sam ja to u glavi zamislio da plugin/bot ima npr 10-15k najkorištenijih riječi u engleskom jeziku, onda te riječi randomizuje u članak, tj nešta što liči na članak, uz ako može dodatak definisanih subtitlova 2-3 i češće korištenje zadatih ključnih riječi (i fraza) u članku i uz dodatak neke slike, može vazda iste slike mutne neke koja će imat titl i alt kao i titl članka. kontam da se subtitlovi mogu definisat riječ + naslov članka prvi subtitle i drugi subtitle naslov + riječ. a i ove češće korštene fraze kroz da se mogu automatizovat tako što će bot plugin iskomadati naziv članka na riječi i koristiti više te riječi kroz taj krš članak.

@majaja nije baš ovaj plugin ono što mi treba. bar koliko ja pogledah ovaj plugin ne radi mi posao koji mi treba. trebaju mi tačno određeni naslovi i da bude još više automatizovan i da radi automatski, ja zadam 1000 titlova članaka on ih napravi sam kroz bez ikakvog mog rada. kontam da je ovo moguće izvest nekako, da čak i nisu neke posebne postavke potrebne, jer ne treba članak ni da bude čitak ni normalan no samo nabacane riječi koje liče na članak.

Ne znam šta ti znači da bude titl baš koji ti hoćeš? Zapravo hoću reći da ovaj plugin kad uneseš KW odradi članak i titl po tom KW (donekle je što bi sigurno hteo da imaš taj “tvoj” titl) i ukoliko ga kombinuješ sa njegovim autospinerom onda preuzeti tekst ti spinuje u ono što baš ti hoćeš.
E sad ukoliko ti titl ne odgovara onda ga ručno pastuj na svaki skinuti post. Ipak je u pitanju titl od nekoliko reči, a ne article.
Valjda ti je ovo donekle pomoglo za ostvarenje tvoje želje.

pogledah video tog plugina i da on pravi kao neke kampanje šta li sa nekim kao random titlovima. ja bih ako zadam titl da bude “najveći žuti kišobran na svijetu” da takav i bude titl. možda i može to tako na tom pluginu, ali na videu ne viđoh. i treba mi veći automatizam, a ne post po post, da zadam veliki broj titlova, a plugin ostalo odradi, a ne mogu ispravljat titl za hiljade “članaka”.

Nemoj se ljutiti, ali zar nije suludo da (eto ne u 1 danu) nakon 3 ili 5 dana na sajtu se pojavi 1000 članaka.Zar te goog ne bi sankcionisao? Ako ideš sukcesivno onda ne vidim problem kod već pripremljenih titlova da ih kopiraš na napravljen članak.
E sad da li ima tu opciju da ostane titl koji si postavio ne znam, a znam da ima masu podešavanja i mogućnosti i da ga dosta njih koristi sa njegovim autospinom.

ne vjerujem da je suludo, imaš masu sajtova koji to rade, masu vebšopova koji naprave cijeli sajt pa ga objave sa brdom kontenta na sajtu.

ne vjerujem

ja vidim zato što je riječ o velikoj masi. i meni je taj titl primaran, a sam članak je manje bitan ko što sam rekao da mi valja članak sa random eng riječima + ključne riječi.

Ovo je lako napraviti, prvo odraditi scrape sajtova uzeti reci, napraviti bazu reci, za naslove , podnaslove, kljucne reci i fraze bi imao boxeve u adminu , tvoja ideja ima vise smisla nego ovi spineri koji ionako imaju ocajan text i nemaju veze sa textom i citljivoscu odnosno nisu ni za ljude a lako se provale i od strane google-a a ovde prakticno sigurno dobijas unikatan text i zeljene fraze.

imaju negdje na netu već da se skinu baze sa najkorištenijim riječima u engleskom, ja sam već skidao neku bazu čini mi se 2k ili 4k najkorištenijih riječi u engleskom. tako da se oko toga ne bi trebalo zajebavat, ako nedje postoji.

To je dobro rjesenje sa boxovima u adminu, a mozda i bez njih da bude mogucnost ako ima neki sistem, dakle da iz titla se pravi subtitle + rijec i rijec + subtitle, i isparča titl na rijeci koje bi se cesce koristile kroz clanak, cisto da bude komplet automatika i da se moze veca masa titlova obradit.

WP Auto Spinner od WP Automatic je katastrofa, nemojte kupovati. Užasan text nakon spinanja.

Mislim da kužim što točno tražiš i da je ta ideja odlična za testirati.

Dakle , ti želiš dodati text koji nema logike za nas ljude, ali da bude unique , sa KW koje bi uzimao iz title i subtitle.

Želiš vidjeti dali Google može razlikovati smislen sadržaj od random odabranih riječi koje bi iskoristio u textu …

Kakva je razlika između WP Auto Spinner (ako nije plagijat) i texta koji nema logike za nas ljude?

nije mi to cilj. gugl je pokazao ne tako davno, prije neke dvije godine da ne razlikuje smislen od besmislenog sadržaja kada je onaj lik pobjedio na onom seo takmičenju sa lorem ipsum tekstom (čini mi se na latinskom) + keywordi i relevantne fraze na engleskom raspoređeni po člancima. dal je napredovao gugl za ove dvije godine, vjerovatno, ali nisam siguran i dalje da može razlikovati smislen i besmislen sadržaj. no za nešta drugo mi treba ovo.

pa ko što ranije rekoh meni treba velika brzina i automatika da bez velikog mog učestvovanja može naštancat gomilu članaka ali isključivo na zadate titlove i sa nekim pravilima ko što gore navedoh, a to kolko ja znam ovi spinere ne rade.

wp automatic plugin provjereno.