Kako dobiti bespovratna sredstva za web stranicu u Hrvatskoj? :)

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u Hrvatskoj, upućuje poziv koji nekome možda može biti od pomoći; uvjet je da ste poduzetnik. :blush:

:o:

Izgleda odlično, neke stranice koje se bave web dizajnom su to već počale reklamirati u svojoj ponudi.

Ovo je odlična prilika za sve poduzetnike! Ako netko bude zainteresiran za izradu poslovnih web stranica, unaprijeđenja istih ili izradu web shopova, slobodno neka nam se javi na PM ili e-mail [email protected]. Praktički, web stranice vas mogu izaći potpuno BESPLATNO i još možete i zaraditi s ovim EU fondovima!

Mrzim naš (ljudski) mentalitet… uvijek se iznerviram kad vidim/čujem ovako nešto.
Daj čoviku prst, uzet će ti cilu ruku!

1 Like

Ne razumijem zašto se nervirate, matematika je ovdje vrlo jednostavna, svi su na dobitku i ne vidim tu ništa loše. Novci su iz EU fondova, Hrvatska ionako plaća veliku godišnju članarinu i zato treba što više sredstava povući natrag, kako bi se investiralo u domaće firme. Ne vidim tu ništa loše.

Odlicna stvar problem je samo sta prvo moras platit pa poslje cekas povrat :smiley:

Matematika kaže da EU ne financira 100% projekta (za Zagreb je koliko znam 70%), stoga ne vidim kako matematički stranica može izaći potpuno besplatno ili se čak i zaraditi na tome, osim ako se na neki način ne napravi manevar. Ovo nije pitanje, već samo komentar.

3 Likeova

Dogovoris se sa firmom full cijenu, kosta duplo manje, razlika se podijeli tak da jos i ostane :thinking:

Ozbiljno? :thinking:

Zbog ovakvih prijedloga poticaji se i ukidaju.
Sve, sve, al’ samo ne posteno i korektno.

Well done guys!

Ja samo pisem kak se radi, ali osobno smatram da se trebaju svi ukinuti. Ako hoce netko sijati psenicu, kukuruz, uzgajati stoku, raditi web stranice, cemu da ga mi financiramo u tome? Pa lik 15ak km od mene godisnje dobije 16 milijuna kuna za uzgoj bikova? Ako dobije toliko poticaja, vjerojatno ima love i bez toga.

Naravno da si napisao kako se radi i to je javna “tajna”. Nisam ni ja pao s kruške, bio sam djelomično sarkastičan u prvom upisu, što je većina i prepoznala kada sam reko da “nema matematike”, ako je sve pošteno. No, smatrao sam neprikladnim da se netko promovira na takav način. Birokracija za “običnog smrtnika” je ionako jako komplicirana stvar, a ovakve stvari ih dodatno otežavaju. S pravom. Javno o tome pisati sigurno neće pomoći. Nikome. Ok, u ovom slučaju možda hoće njemu, kratkoročno, dugoročno na štetu drugih.