Kako dobiti posao podrške na društvenim mrežama?

Zanima me kako dobiti posao da nekome drzite drustvene mreze ili web stranice i za digitalni marketing. Ne zelim zaradivati nesto preposebno, htio bi raditi samo! Jadno je to sto nakon 3 godine studiranja ne mogu naci posao.

Putem digitalnog marketinga :smiley:

1 Like

Potrebno je prvo - znati nešto (što više) o tome što nabrajaš. :blush:
Zatim vježbati (i) u postavljanju teme u Forum ispravnog naslova i kategorije što je, uzgred, direktno povezano sa svim što si nabrojio. :+1:
Biti uporan. Osobno sam uvjeren da ćeš uspjeti, barem u ovome spomenutom u drugoj rečenici. :smile: :o:

Koji faks si zavrsio?

Covjek mora imati talenta i mora ga zanimati ono sa cime se hoce baviti.

Mogu zavrsavaju sve i svasta, samo da zavrse, a poslije to ih niti zanima , a niti su sposobni to raditi.

Od 2000 godine zaradjujem na netu,i od 2000 godine objasnjavam svima koiko je 5 $ na dan,
ali od 2000 slabo kome to ulazi u usi i tako je i dan danas,ali po celi dan cujem od sviju nema posla nema love nemam za dopunu telefona nemam za cigare,

to kao uvod a evo ti odmah posao ako hoces jednokratni jednodnevni jednosatni
kako hoces,da vezbas za podrsku,

Postavljanje oglasa ,postova,reklama sa LINKOM SAJTA po raznim oglasima i drustvenim mrezama. 20 objava 5.00 $ isplata ODMAH na PayPal .Vase je da odradite posao i posaljete nam 20 linkova gde mozemo videti da ste Vi to odradili,Sve ostalo po dogovoru pre pocetka posla…

To će možda u indiji netko radit. Ovdje 5$ ljudima svakodnevno ode u dim.

znam ali ovde svi rade 8 9 sati za 10 do 15 dolara na dan u konzumu ,plodine,i svim ostalim levim firmama,problem je u mozgu, a da ne pricam u Sr ili BiH znaci kada ti mozak kaze nemoj tipkati za 5 dolara nego idi radi za 15 onda mozak nije u redu,100 %

2 Likeova

Zavrsio sam marketing, imao sam kolegij i digitalni marketing, sto mi se jako svidilo. Jako me zanima to, imam znanja, samo nemam iskustva i zelio bi postici nekako.

Bok, ja sam iskljucivo radi tebe otvorio profil na forumu :slight_smile: radim u digitalnoj agenciji i stalno trazimo djelatnike… Mi se mozes javit privatnom porukom… Btw iz kojeg si grada…

Ako nemas iskustva nemas ni znanja nazalost jer to sta se na faksu uci nije ni 1% svega sto osoba treba znat da bi uspjesno vodila kampanje, promovirala sadrzaj itd a da to donosi rezultate. Mislim da ako zelis da te netko angazira trebas imat nekakve reference ili portfolio sto znaci da trebas nesto isprobat u praksi da mozes pokazat da znas o cemu pricas. Uz more dig. agencija i svega danas tesko da ce te netko angazirat jer si zavrsio kolegij dig. marketinga.

Mozda sam ja krivo skuzila pa ti trazis posao u firmi, u tom slucaju bi vj mogao lako nac nekakvo strucno osposobljavanje.

Iz Osijeka sam al trenutno sam u Puli. Mozete li mi reci vise o agenciji?

K… bi ti dobi a ne posao, djelujes mi totalno neozbiljno za nekog ko je zavrsio nesto poput marketinga, sta dijeljenje letaka je bio smjer?