Kako doći do što više posjeta na web stranici?

Pozdrav svima!
imam jednu ( i jedinu) web stranicu s online flash igricama, znam da ih takvih ima mali milijun, ali išao sam na to da ću stavljati samo dobre i kvalitetne igre.
Kako sad privući što više posjetitelja, čitao sam dosta po forumima itd. ali zanima me iskustva od starijih igrača koji su u ovome, netko tko me može usmjeriti prema pravome putu jer ne želim odustati o ovog.
Hvala svima!
www.bestonlineflashgames.net

da domena je malo dugačka, dali da promijenim domenu ili ostanem na tome?

Čisto sumnjam da je do domene, moraš raditi SEO ili klasičnu reklamu (exchange ili buy).

Sve ovisi na koju kljucnu rijec si ciljao. AKo je to “best online flash games” onda zaboravi na posjetu, jer je tu konkurencija ubitacna, i trebale bi ti godine (cak i uz ozbiljnu promociju) da za ovu frazu budes prvi.

Da SEO no i ime domene može imati utjecaj na to ne prevelik, no ima.

da ključne riječi su mi “best online flash games” i stvarno je teško doći do posjete čak i uz dobar seo

Pa to ti i govorim, isao si presiroko. Cak i uz placenu promociju, trebale bi ti godine da budes medju prva 3 na googleu.

Kada bi investirao dosta u SEO, i uspio, strašno bi mu se isplatilo :D. Iako, ne znam koliko je tražen taj keyword.

da sad i vidim u keyword’s tool jednostavno sam to zanemario, početnička greška , predaleko otišao, proučiti ću bolje i odrediti nove ključne riječi a ostati na toj domeni.
hvala na pomoći

Hm, google planner pokazuje mjesecni volume samo 1000, sto je nemoguce da je tako malo, znaci da nije tocan. Dok Google Trends (onaj ugrađen u Google Planner) pokazuje 28.5 miliona pretraga mjesecno. Ovo je pak prevelik broj, pa sad ti znaj… Ja obicno udarim u google keyword kombinaciju sa navodnicima. Ako ima ispod 500.000 rezultata, nije vrijedno truda.

zanima me još jedno, koliko striktno se moram držati veze domena- ključne riječi, npr. moja je bestonlineflashgames, i naravno to su i ključne riječi, ako uzmem neke druge ključne riječi npr best online strategy games, koliko i na što mi ta promjena može utjecati??

i može objašnjenje za “Suggested bid” u keywords tool, dali se to odnosi na jedan klik na reklamu na mojoj stranici??

Keywords tool ti je jedino za oglase i da vidiš šta se uopće traži za SEO se koriste drugi alati.

hvala vam, dobro ću proučiti keywoords i uzeti ću novu domenu (jer ova nema smisla, a i glupo mi je određivati nove ključne riječi koje nisu povezane s domenom ) nešto što ima više, puno više pretraga mjesečno, vidim da fungames ili coolgames ima dosta pretraga a konkurencija niska pa ću pokušati u toj niši, a seo odrađivati kroz plugine jer stranica mi je u wordpresu (Bray games theme+MyArcadePluginPro)

Probaj parkirat novu domenu (savjet nešto hraće ili odvojit rijeći sa “-”) to bi trebo moć na hosting samo redirectaj da ti umjesto stare domene otvara novu. Usput ne gubiš stari promet. To putem webmaster toola napraviš, ako treba no redirekcdiju bi mogo moć sredit na serveru.

da idem na novu i vjerovatno s odvajanjem (-) hvala vam.