Kako iskoristiti YT kanal sa 4000 subs?

Pozdrav, radni ljudi i webmasteri :smile:
Ima li ko kakvu ideju za ovo iz naslova, YT kanal je u oblasti motivacije i samopomoći…
Do sada sam objavljivala neke prijevode sa engleskog, ili kreirala vlastite videe, zatim promovirala neke likove iz oblasti, ali trenutno nemam baš vremena… a broj pretplatnika svaki dan raste, tako da je šteta ne objavljivati… Želi li neko promociju na tom kanalu? :slight_smile:

Pozdrav @alencia,ja sam zainteresiran za kupnju kanala ukoliko možda prodaješ? To je tematika koja mi odgovara, pa ako si zainteresirana za prodaju možeš mi se javiti.

Što se tiče zarade od kanala, mislim da ne možeš postaviti adsense na klipove jer nisu tvoji (navela si da si prevodila klipove), na svoje klipove mislim da možeš postaviti iako na kanalu imaš i klipova koji nisu tvoji. 4000 je dosta mala brojka što se tiče YT, ali ukoliko ti je zanimljivo to i radiš iz zabave i gušta, možeš nastaviti objavljivati i čekati novu publiku, i na kraju i zaradu :slight_smile:

1 Like

Oglasi su već postavljeni i kanal ima svoju mjesečnu zaradu… koliko nudiš u slučaju da hoću prodati?? :slight_smile: I kako se kanal može ustupiti drugoj osobi, obzirom da je vezan za google account… ta mi je email adresa s kojom se logiram na yt jako važna i dugo je koristim, pa ne bih mogla da je izgubim…

Kolika je mjesečna zarada?
Mislim da se kanal može prebaciti na drugu gmail adresu.

Ok, imaš PM.
Našla sam kako se radi transfer vlasništva kanala https://support.google.com/youtube/answer/4627568?hl=en&ref_topic=4627509

baci i meni cijenu na pm :slight_smile:

1 Like

Može i meni cijena. Hvala.

1 Like

Koliko dnevno imas pregleda na svojim YT video sadrzajima? Ako je vec oblast motivacija, napravi sama neki video i na njega stavi reklame. Ionako se za svaki video posebno omogucava da li ima reklame ili ne.

1 Like

@croatiatur i @mrcina, još se nisam odlučila na prodaju, osim ako neko ne ponudi nešto baš baš ekstra :slight_smile:
Evo vam više info pa iz toga možete formirati cijenu, s tim da uzmete u obzir da je kanal star 10 god.
Zarada se kreće od 20-30 mjesečno , ali pada kada ništa ne objavljujem… a trenutno ne.

Mozes i meni cijenu u PM ako odlucis prodavati i ime kanala ako smijem znat :slight_smile:

Također cijenu i link kanala zainteresiran sam za kupnju te molim cijenu naravno.

Da li mogu platiti bitcoinom ili samo gotovinom? :wink:

Društvo, nikome neću slati PM, ako imate ponudu postavite tu ili pošaljite PM, pa ćemo vidjeti. :slight_smile:

Eto, u tome je stvar. Ti vjerojatno znaš Alencia da je već za doći do tog praga potrebno dosta volje, rada i napora, ali sa te pozicije imaš mogućnost mnogo ozbiljnije zarade, a to ćeš uspjeti, naravno, isključivo snimanjem novih filmova. :wink:
Moje je mišljenje da pravu ponudu za prodaju sigurno nećeš dobiti ovdje, ali možda je i bolje tako. :slight_smile:
Čak mi se čini da sam u nekoj situaciji davno prije vidio tvoj kanal (ne sjećam se okolnosti) i da mi se je svidio. Dakle, snimaj i dalje. (Znam da nije lako, i ja sam u sličnoj situaciji, ali treba krenuti malo ozbiljnije) :blush:

1 Like

Pozdrav ponovo! Kanal sada ima 5200 subs. Odlucila sam da bih ga prodala, ako se javi dobar kupac :slight_smile: Neću kreirati pravi oglas, nego iskoristiti ovaj post.

Kanal ima 107 video klipova, star je oko 10 godina i ima preko 1 600 000 pregleda, najviše na 3-4 video klipa, a i ostali imaju sve od 500 - 50 000 pa i 100 000 pregleda. Evo stats.

Ponude šaljite na PM, gdje ćete dobiti i naziv kanala.

Oprosite sta malo odlazim u offtopic ali me ovo zanima… Kako to da kanal ima zaradu ako nije tvoj sadrzaj nego tudi pa preven, zar to nije krsenje copyrighta? A kolko sam upucen u to sve, niko te ne zeli za partnera ako nemas skroz svoje videe?

Idi pa me prijavi… Uostalom, na takvim videima nemam oglase. Od 107 klipova većina je moja kreacija, i Adsense se ne buni. Zašto moram da se objašnjavam ljudima koji čak nisu ni zainteresirani … GRRRRR

Cemu nabrijanost? Pa ovo je forum zar se ne smijem informirati oko stvari koje me zanimaju?

U pravu si, sorry… Eto, vidiš kako se negativnost prenosi. :frowning: Tip u jednoj PM je bio pravo bez veze, i pod takvim raspoloženjem sam tebi odgovorila ovdje…
Stoga, evo jednog videa sa mog kanala, i tako ćete svi znati o kojem kanalu se radi. LP

Ma sve pet, nema problema :slight_smile:

1 Like